
Класичні голубці зі свіжої капусти в каструлі – це неймовірно ситне і нескладний у виконанні блюдо для всієї родини. Частування порадує цікавим смаком і апетитним виглядом. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з шести рецептів голубців з рисом і фаршем з покроковими фотографіями.
Класичні голубці зі свіжої капусти з фаршем і рисом в каструлі
Класичні голубці зі свіжої капусти з фаршем і рисом в каструлі – це смачне і улюблене в багатьох сім’ях блюдо. Його можна подавати до ситного обіду або вечері. Для нескладного приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Інгредієнти на
4 порц.
- Капуста білоголова 1 шт.
 - Яловичий фарш 600 гр.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Морква 1 шт.
 - Рис білий 50 гр.
 - Масло вершкове 50 гр.
 - Сіль за смаком
 - Спеції і Приправи за смаком
 - Часник за смаком
 
Процес приготування:
- Класичні голубці зі свіжої капусти з фаршем і рисом в каструлі готуються дуже просто. Качан капусти занурюємо в киплячу воду на 5-7 хвилин.
 - Через зазначений час дістаємо його і знімаємо верхні 2-3 аркуша, які стали м’якими, щільні частини листя зрізаємо. Знову занурюємо качан капусти в киплячу воду і повторюємо ті ж дії, поки не закінчиться капуста. Щільні частини акуратно зрізаємо.
 - У глибоку миску викладаємо м’ясний фарш для начинки.
 - Доповнюємо фарш невеликою кількістю подрібненої ошпаренной капусти. Це зробить начинку більш соковитою.
 - Подрібнюємо цибулю. Половину кладемо у фарш.
 - Добре промиваємо рис під водою. При необхідності, перебираємо її.
 - Викладаємо підготовлений рис в загальну заготовку.
 - Доповнюємо масу сіллю, спеціями і подрібненим часником. Добре все перемішуємо.
 - Трохи начинки викладаємо на капустяне листя.
 - Акуратно загортаємо начинку капустою.
 - Формуємо так все голубці.
 - Залишився цибулю з тертою морквою тушкуємо в каструлі з маслом.
 - Викладаємо в каструлю голубці. Заливаємо водою і тушкуємо близько однієї години.
 - Класичні голубці зі свіжої капусти з фаршем і рисом в каструлі готові. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!
 

























