Класичні сирники із сиру на сковороді пишні – 10 простих і дуже смачних рецептів з фото покроково

Дуже смачні повітряні сирники з родзинками як у дитячому садку

Якщо вам потрібно швидко приготувати смачний сніданок, полуденок, вечеря чи просто перекус, рекомендуємо вам посмажити на сковороді повітряні сирники з родзинками – цей інгредієнт частіше інших додається в сирні вироби і багато його люблять за солодкий смак. Їжте сирники з родзинками, поливаючи медом або варенням, а також сметанним соусом.

Склад:

  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сир – 400 гр.
  • Цукор – 2-3 ст. л.
  • Ванільний цукор – 5 гр.
  • Ізюм – 100 гр.
  • Борошно – 70 гр.
  • Соняшникова олія – для смаження.
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Родзинки заздалегідь добре вимийте і потримайте в окропі 10-15 хвилин, потім відцідити і обсушити на паперовому рушнику.

Крок 2. В зручну, велику миску викладіть сир, розімніть його виделкою.

Крок 3. До сиру додайте цукор і ванільний цукор або ванілін.

Крок 4. Яйце збийте з дрібкою солі і введіть в сирну масу, ретельно розмішайте всі разом.

Крок 5. Родзинки додайте в сирну масу, а потім всипте просіяне борошно з розпушувачем, і всі разом ще раз розмішайте, щоб не було грудок.

Крок 6. Сформуйте сирники, зліпивши їх у вигляді товстеньких круглих коржів, викладіть на обробну дошку.

Крок 7. Розігрійте на сковороді рослинне масло, потім зменшіть вогонь до невеликого і обсмажуйте сирники, щоб з кожної сторони вийшла гарна скоринка. Смажте під кришкою.

Крок 8. Їжте сирники з родзинками гарячими або теплими, запиваючи чаєм, кавою або компотом.

Приємного апетиту!