Дуже смачні повітряні сирники з родзинками як у дитячому садку
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачний сніданок, полуденок, вечеря чи просто перекус, рекомендуємо вам посмажити на сковороді повітряні сирники з родзинками – цей інгредієнт частіше інших додається в сирні вироби і багато його люблять за солодкий смак. Їжте сирники з родзинками, поливаючи медом або варенням, а також сметанним соусом.
Склад:
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сир – 400 гр.
- Цукор – 2-3 ст. л.
- Ванільний цукор – 5 гр.
- Ізюм – 100 гр.
- Борошно – 70 гр.
- Соняшникова олія – для смаження.
- Розпушувач – 1,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Родзинки заздалегідь добре вимийте і потримайте в окропі 10-15 хвилин, потім відцідити і обсушити на паперовому рушнику.
Крок 2. В зручну, велику миску викладіть сир, розімніть його виделкою.
Крок 3. До сиру додайте цукор і ванільний цукор або ванілін.
Крок 4. Яйце збийте з дрібкою солі і введіть в сирну масу, ретельно розмішайте всі разом.
Крок 5. Родзинки додайте в сирну масу, а потім всипте просіяне борошно з розпушувачем, і всі разом ще раз розмішайте, щоб не було грудок.
Крок 6. Сформуйте сирники, зліпивши їх у вигляді товстеньких круглих коржів, викладіть на обробну дошку.
Крок 7. Розігрійте на сковороді рослинне масло, потім зменшіть вогонь до невеликого і обсмажуйте сирники, щоб з кожної сторони вийшла гарна скоринка. Смажте під кришкою.
Крок 8. Їжте сирники з родзинками гарячими або теплими, запиваючи чаєм, кавою або компотом.
Приємного апетиту!