Кляр для риби — 10 простих і смачних рецептів з фото покроково

Пишний кляр на піве

Пишний кляр на пиві – це відмінний рецепт для приготування смачної морської і річкової риби. Пивний кляр виходить солодкуватим на смак з легкою гіркуватістю. Він надає рибі особливу легкість і зберігає філе соковитим і м’яким. Спробуйте цей простий, але дуже апетитний спосіб! Вашим рідним точно сподобається!

Порції: 8

Час готування: 15 хв.

Склад:

  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Пиво (світле) – 150 мл
  • Молоко – 5 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо сіль і перець за смаком.

Крок 2. Збиваємо масу віночком до легкої пінки.

Крок 3. В іншій мисці змішуємо пиво і молоко.

Крок 4. Змішуємо дві суміші в одну і починаємо додавати невеликими порціями борошно.

Крок 5.Ретельно все перемішуємо. Маса повинна нагадувати тісто для млинців.

Приємного апетиту!