Пишний кляр на піве
Пишний кляр на пиві – це відмінний рецепт для приготування смачної морської і річкової риби. Пивний кляр виходить солодкуватим на смак з легкою гіркуватістю. Він надає рибі особливу легкість і зберігає філе соковитим і м’яким. Спробуйте цей простий, але дуже апетитний спосіб! Вашим рідним точно сподобається!
Порції: 8
Час готування: 15 хв.
Склад:
- Борошно – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Пиво (світле) – 150 мл
- Молоко – 5 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо сіль і перець за смаком.
Крок 2. Збиваємо масу віночком до легкої пінки.
Крок 3. В іншій мисці змішуємо пиво і молоко.
Крок 4. Змішуємо дві суміші в одну і починаємо додавати невеликими порціями борошно.
Крок 5.Ретельно все перемішуємо. Маса повинна нагадувати тісто для млинців.
Приємного апетиту!












