Компот з ревеню – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Як зварити пряний, ароматний компот з ревеню з корицею?

Домашній напій з яскравим пряним ароматом виходить з ревеню і паличок кориці. Такий продукт відмінно доповнить багато десерти. Оцініть простий рецепт неймовірно смачного компоту.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Ревінь – 350 гр.
  • Палички кориці – 2 шт.
  • Цукор – за смаком.
  • Яблуко – 1 шт.
  • М’ята – за смаком.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

1. Гарненько промиваємо стебла ревеню під водою. Якщо інгредієнт занадто твердий, з нього можна зняти верхній шар шкірки. Після цього підготовлений продукт можна нарізати.

2. Промиваємо яблуко і ділимо його на часточки середнього розміру. Серцевину разом з кісточками видаляємо.

3. У каструлю вливаємо два літри води. Сюди ж додаємо цукор і палички кориці. Доводимо вміст до кипіння і варимо, помішуючи, ще кілька хвилин. У підсумку вийде ароматний сироп.

4. У гарячу масу занурюємо ревінь, яблуко і трохи м’яти. Варимо компот на слабкому вогні ще 15 хвилин.

5. Після готовності напій залишаємо остигати. В охолодженому вигляді подаємо до столу!