Як зварити пряний, ароматний компот з ревеню з корицею?
Домашній напій з яскравим пряним ароматом виходить з ревеню і паличок кориці. Такий продукт відмінно доповнить багато десерти. Оцініть простий рецепт неймовірно смачного компоту.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Ревінь – 350 гр.
- Палички кориці – 2 шт.
- Цукор – за смаком.
- Яблуко – 1 шт.
- М’ята – за смаком.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
1. Гарненько промиваємо стебла ревеню під водою. Якщо інгредієнт занадто твердий, з нього можна зняти верхній шар шкірки. Після цього підготовлений продукт можна нарізати.
2. Промиваємо яблуко і ділимо його на часточки середнього розміру. Серцевину разом з кісточками видаляємо.
3. У каструлю вливаємо два літри води. Сюди ж додаємо цукор і палички кориці. Доводимо вміст до кипіння і варимо, помішуючи, ще кілька хвилин. У підсумку вийде ароматний сироп.
4. У гарячу масу занурюємо ревінь, яблуко і трохи м’яти. Варимо компот на слабкому вогні ще 15 хвилин.
5. Після готовності напій залишаємо остигати. В охолодженому вигляді подаємо до столу!