Компот з ревеню – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Покроковий рецепт приготування компоту з ревеню і вишні

Ароматний і яскравий компот за 30 хвилин можна приготувати з ревеню і вишні. Напій вийде насиченим смаком і не занадто солодким. Ідеальне рішення для простого домашнього ласощі.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 12

Склад:

  • Ревінь – 500 гр.
  • Вишня – 2 склянки
  • Цукор – за смаком.
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

1. Для компоту використовуються тільки стебла ревеню. Їх слід гарненько промити під водою.

2. Вишню також промиваємо. Хвостики видаляємо, кісточки прибираємо за бажанням.

3. Повертаємося до стебел ревеню. Їх слід розділити на невеликі рівні за розміром кубики.

4. Нарізаний ревінь занурюємо в каструлю, заливаємо його водою і тримаємо на вогні до кипіння.

5. Далі додаємо цукор і вишню. Розмішуємо і готуємо на помірному вогні ще 15-20 хвилин.

6. Готовий напій проціджують будь-яким зручним способом і подаємо до столу в охолодженому вигляді!