Корн доги – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Корн доги без кукурудзяного борошна

Корн доги без кукурудзяного борошна по-своєму смаку мало чим відрізняється від оригінального рецепту, однак, для одержання щільної скоринки золотистого відтінку нам потрібно, як мінімум крохмаль. Урізноманітніть свій звичний раціон соковитими сосисками, і ваша сім’я скаже вам спасибі!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Сосиски – 12 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Молоко – 250 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 1 щіпка.
  • Цукор-пісок – ½ ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – ½ склянки

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо сосиски і витираємо серветками, видаляючи вологу. Нанизуємо на шпажки.

Крок 2. У ємність з високими бортиками розбиваємо яйце, вливаємо молоко і підсипаємо цукровий пісок із сіллю.

Крок 3. Збовтуємо компоненти за допомогою ручного віночка.

Крок 4. Поступово всипаємо борошно з розпушувачем і содою, замішуємо однорідний кляр.

Крок 5. Перелити масу в вузьку і високу посуд, занурюємо м’ясні заготовки по одній.

Крок 6. Півсклянки олії розжарюємо в глибокій сковороді і обсмажуємо корн доги до красивого золотистого відтінку.

Крок 7. Витираємо серветками і переходимо до сервіровці.

Крок 8. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!