Корн доги без кукурудзяного борошна
Корн доги без кукурудзяного борошна по-своєму смаку мало чим відрізняється від оригінального рецепту, однак, для одержання щільної скоринки золотистого відтінку нам потрібно, як мінімум крохмаль. Урізноманітніть свій звичний раціон соковитими сосисками, і ваша сім’я скаже вам спасибі!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Сосиски – 12 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Молоко – 250 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сода – 1 щіпка.
- Цукор-пісок – ½ ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – ½ склянки
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо сосиски і витираємо серветками, видаляючи вологу. Нанизуємо на шпажки.
Крок 2. У ємність з високими бортиками розбиваємо яйце, вливаємо молоко і підсипаємо цукровий пісок із сіллю.
Крок 3. Збовтуємо компоненти за допомогою ручного віночка.
Крок 4. Поступово всипаємо борошно з розпушувачем і содою, замішуємо однорідний кляр.
Крок 5. Перелити масу в вузьку і високу посуд, занурюємо м’ясні заготовки по одній.
Крок 6. Півсклянки олії розжарюємо в глибокій сковороді і обсмажуємо корн доги до красивого золотистого відтінку.
Крок 7. Витираємо серветками і переходимо до сервіровці.
Крок 8. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!