Коржі на кефірі на сковороді – 10 швидких і простих рецептів приготування з фото

Покроковий рецепт приготування цибулевих коржів на сковороді

Цей рецепт присвячений вельми незвичайного і пікантному варіанту коржів на кефірі. Вони підійдуть для перекусу, бутербродів і як доповнення до гарячих страв.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 5.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 2,5 склянки
  • Кефір – 1 склянка
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Масло рослинне – 6 ч. л.

Процес приготування:

1. Борошно просіяти в миску, додайте кефір і сіль, замісити тісто.

2. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

3. Тісто розділіть на кілька частин. З них розкачати тонкі коржі. Кожну корж змастіть рослинним маслом і покладіть на неї трохи нарізаної цибулі, посипте сіллю.

4. З коржі згорніть рулет і защепніть краю з двох сторін. Цей рулет наріжте шайбочками. Кожен шматок розкачайте в коржик. Повторіть ці маніпуляції з усім тестом.

5. Отримані заготовки обсмажте на соняшниковій олії до золотистого кольору з двох сторін.

6. Подавайте цибульні коржі зі сметаною або гірчицею.

Приємного апетиту!