Покроковий рецепт приготування цибулевих коржів на сковороді
Цей рецепт присвячений вельми незвичайного і пікантному варіанту коржів на кефірі. Вони підійдуть для перекусу, бутербродів і як доповнення до гарячих страв.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 5.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 2,5 склянки
- Кефір – 1 склянка
- Сіль – 1 ч. л.
- Цибуля – 2 шт.
- Масло рослинне – 6 ч. л.
Процес приготування:
1. Борошно просіяти в миску, додайте кефір і сіль, замісити тісто.
2. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
3. Тісто розділіть на кілька частин. З них розкачати тонкі коржі. Кожну корж змастіть рослинним маслом і покладіть на неї трохи нарізаної цибулі, посипте сіллю.
4. З коржі згорніть рулет і защепніть краю з двох сторін. Цей рулет наріжте шайбочками. Кожен шматок розкачайте в коржик. Повторіть ці маніпуляції з усім тестом.
5. Отримані заготовки обсмажте на соняшниковій олії до золотистого кольору з двох сторін.
6. Подавайте цибульні коржі зі сметаною або гірчицею.
Приємного апетиту!