Кошички з пісочного тіста – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати смачні пісочні кошики з вишнею?

Оригінальний, злегка кислуватий десерт сподобається тим, хто віддає перевагу не дуже нудотні і корисні ласощі. Вишню краще заздалегідь звільнити від кісточок, можна використовувати і заморожені ягоди.

Час приготування: 45 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 9.

Склад:

  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Маргарин – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Вишня – 600 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Яйця збивають з цукром, додають розм’якшений маргарин і просіяне борошно.

2. Швидко замішують тісто і залишають на холоді на півгодини під харчовою плівкою.

3. Вишню злегка віджимають, присипають 1 ст. цукру і крохмалем і готують при постійному помішуванні на слабкому вогні близько 10 хвилин, щоб маса злегка загусла.

4. У формочки для випікання кошиків розкладають тонкі шари тіста, акуратно розподіляючи його пальцями. Готувати в духовці кошики потрібно 20 хвилин при температурі не вище 180 градусів.

5. Вишні кладуть в охолоджені пісочний заготовки і поливають рештою вишневим сиропом. Дати їм охолонути і подавати. Насолоджуйтесь!