Як приготувати смачні пісочні кошики з вишнею?
Оригінальний, злегка кислуватий десерт сподобається тим, хто віддає перевагу не дуже нудотні і корисні ласощі. Вишню краще заздалегідь звільнити від кісточок, можна використовувати і заморожені ягоди.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 9.
Склад:
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Маргарин – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Вишня – 600 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Яйця збивають з цукром, додають розм’якшений маргарин і просіяне борошно.
2. Швидко замішують тісто і залишають на холоді на півгодини під харчовою плівкою.
3. Вишню злегка віджимають, присипають 1 ст. цукру і крохмалем і готують при постійному помішуванні на слабкому вогні близько 10 хвилин, щоб маса злегка загусла.
4. У формочки для випікання кошиків розкладають тонкі шари тіста, акуратно розподіляючи його пальцями. Готувати в духовці кошики потрібно 20 хвилин при температурі не вище 180 градусів.
5. Вишні кладуть в охолоджені пісочний заготовки і поливають рештою вишневим сиропом. Дати їм охолонути і подавати. Насолоджуйтесь!