Соковиті і ніжні січені котлети з курки на пару
Я сиджу на дієті. А мені лікарі заборонили смажене. Ці та інші обмеження в їжі раз за разом змушує людей переглядати свій раціон харчування і відмовлятися від улюблених страв. До котлет всі звикли з дитинства, і ми знайшли спосіб зробити їх швидко, безпечно для здоров’я і без втрати користі: на пару.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій – 12.
Склад:
- Філе куряче – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
- Зелень рубана – 2 щіпка.
Процес приготування:
1. Очищаємо куряче філе, вимиваємо його і рубаємо на дрібні шматки за допомогою столового ножа.
2. З ріпчастою цибулею чинимо так само: вичищаємо, моєму і подрібнюємо.
3. Кладемо В ємність порзане філе і нарізану цибулю. Туди ж додаємо яйце, додаємо сіль і перець. Ретельно перемішуємо. Потім висипаємо в м’ясну масу панірувальні сухарі і знову добре замішуємо.
4. Формуємо котлети і викладаємо їх у чашу мультиварки для приготування. Виставляємо режим «На пару». Запропоноване час – 25 хв.
5. Дрібно нарізаємо зелень.
6. Готові котлети викладаємо на тарілку і посипаємо зеленню, це додасть аромату. Як гарнір краще використовувати не картоплю, каші і овочі. Приємного апетиту!