Котлети з фаршу свинини і яловичини – 7 рецептів соковитих котлет з покроковими фото

Як смачно посмажити котлети зі свинячого і яловичого фаршу з манкою?

Яскраві за смаком і зовнішнім виглядом котлети виходять з яловичого і свинячого фаршу з додаванням манної крупи. Простий рецепт дозволить приготувати корисний продукт для вашого сімейного обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 3

Склад:

  • Фарш яловичий – 250 гр.
  • Фарш свинячий – 250 гр.
  • Крупа манна – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 70 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Свинячий і яловичий фарш занурюємо в зручну для замішування миску. Сюди ж відправляємо і дрібно порізану цибулю.

2. У загальну масу розбиваємо куряче яйце, посипаємо продукти сіллю і чорним меленим перцем. Вимішуємо.

3. Висипаємо потрібну кількість манної крупи.

4. Знову розмішуємо вміст. Накриваємо заготівлю харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику на 30-40 хвилин.

5. З готового фаршу ліпимо круглі котлети. Обвалюємо кожну в панірувальних сухарях.

6. Відправляємо продукт в сковороду. Обсмажуємо на прогрітому рослинному маслі до золотавої скоринки з кожної сторони.

7. Рум’яні м’ясні котлети готові! Подавайте їх до столу з будь-яким гарніром за вашим смаком.