Як смачно посмажити котлети зі свинячого і яловичого фаршу з манкою?
Яскраві за смаком і зовнішнім виглядом котлети виходять з яловичого і свинячого фаршу з додаванням манної крупи. Простий рецепт дозволить приготувати корисний продукт для вашого сімейного обіду.
Час готування: 1 год
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 3
Склад:
- Фарш яловичий – 250 гр.
- Фарш свинячий – 250 гр.
- Крупа манна – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 70 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Свинячий і яловичий фарш занурюємо в зручну для замішування миску. Сюди ж відправляємо і дрібно порізану цибулю.
2. У загальну масу розбиваємо куряче яйце, посипаємо продукти сіллю і чорним меленим перцем. Вимішуємо.
3. Висипаємо потрібну кількість манної крупи.
4. Знову розмішуємо вміст. Накриваємо заготівлю харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику на 30-40 хвилин.
5. З готового фаршу ліпимо круглі котлети. Обвалюємо кожну в панірувальних сухарях.
6. Відправляємо продукт в сковороду. Обсмажуємо на прогрітому рослинному маслі до золотавої скоринки з кожної сторони.
7. Рум’яні м’ясні котлети готові! Подавайте їх до столу з будь-яким гарніром за вашим смаком.