Котлети з індички в духовці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування котлет з індички з кабачком

Щоб домашні котлети з індички вийшли більш соковитими і поживними, додайте до них кабачок. Таке блюдо точно не залишиться непоміченим за обіднім столом. Приготування в духовці зробить продукт корисним і зовсім не жирним.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Фарш з індички – 500 гр.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр мелений – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні продукти. Фарш з індички заздалегідь розморожуємо.

2. Кабачок очищаємо, крупно натираємо його і змішати з м’ясним продуктом.

3. Сюди ж додаємо куряче яйце, сіль і всі необхідні спеції.

4. Вимішуємо масу і поступово підсипаємо до неї половину борошна. Розминаємо вміст руками до повної однорідності.

5. Формуємо з отриманої суміші котлети і обвалюємо їх у борошні.

6. Далі розкладаємо продукт по деку з пергаментним папером. Готуємо страву в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-30 хвилин.

7. Соковиті котлети з кабачком готові. Подавайте їх до столу разом з соусом і гарніром!