Покроковий рецепт приготування котлет з індички з кабачком
Щоб домашні котлети з індички вийшли більш соковитими і поживними, додайте до них кабачок. Таке блюдо точно не залишиться непоміченим за обіднім столом. Приготування в духовці зробить продукт корисним і зовсім не жирним.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Фарш з індички – 500 гр.
- Кабачок – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Коріандр мелений – за смаком.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібні продукти. Фарш з індички заздалегідь розморожуємо.
2. Кабачок очищаємо, крупно натираємо його і змішати з м’ясним продуктом.
3. Сюди ж додаємо куряче яйце, сіль і всі необхідні спеції.
4. Вимішуємо масу і поступово підсипаємо до неї половину борошна. Розминаємо вміст руками до повної однорідності.
5. Формуємо з отриманої суміші котлети і обвалюємо їх у борошні.
6. Далі розкладаємо продукт по деку з пергаментним папером. Готуємо страву в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-30 хвилин.
7. Соковиті котлети з кабачком готові. Подавайте їх до столу разом з соусом і гарніром!












