Як смачно запекти котлети з свинини в духовці?
Приготуйте смачні домашні котлети в хрусткій паніровці. Запечені котлети на відміну від смажених на сковороді виходять в міру жирним і дуже соковитими.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Свинина – 600 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Молоко – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Сухарі панірувальні – 6 ст. л.
- Хліб – 120 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Свинину і цибулю пропустить е через м’ясорубку.
2. Хліб на 5 хвилин замочіть в молоці, потім розімніть його руками в кашку і додати у фарш.
3. Додайте в миску яйце, сіль і мелений перець. Фарш добре перемішайте.
4. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях і викладіть на деко.
5. Випікайте котлети в духовці при 180 градусах 40 хвилин. Готові котлети подавайте на стіл в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!