Котлети з свинини – 10 рецептів соковитих котлет з свинячого фаршу

Як смачно запекти котлети з свинини в духовці?

Приготуйте смачні домашні котлети в хрусткій паніровці. Запечені котлети на відміну від смажених на сковороді виходять в міру жирним і дуже соковитими.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Свинина – 600 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Сухарі панірувальні – 6 ст. л.
  • Хліб – 120 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Свинину і цибулю пропустить е через м’ясорубку.

2. Хліб на 5 хвилин замочіть в молоці, потім розімніть його руками в кашку і додати у фарш.

3. Додайте в миску яйце, сіль і мелений перець. Фарш добре перемішайте.

4. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях і викладіть на деко.

5. Випікайте котлети в духовці при 180 градусах 40 хвилин. Готові котлети подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!