Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Банановий крем для бісквітного торта

Швидкий і простий у приготуванні банановий крем ідеально просочить або прикрасить ваш домашній торт. Десерт буде солодким, з легким фруктовим ароматом. Відмінний варіант для оригінального ласощі.

Час готування: 12 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 300 гр.

Склад:

  • Банан – 2 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Цукор – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні продукти. Сметану виливаємо в глибоку зручну посуд. Банани очистити від шкірки.

2. Очищені фрукти нарізаємо невеликими шматочками.

3. Далі банан подрібнюємо у блендері або розминаємо виделкою до стану кашки. Якщо йти за другим способом, то крем вийде з невеликими фруктовими шматочками.

4. Змішуємо банан зі сметаною і цукром, збиваємо блендером або міксером 3-5 хвилин до отримання повітряного однорідного крему. Готовий продукт можна використовувати для вашого домашнього торта.