Банановий крем для бісквітного торта
Швидкий і простий у приготуванні банановий крем ідеально просочить або прикрасить ваш домашній торт. Десерт буде солодким, з легким фруктовим ароматом. Відмінний варіант для оригінального ласощі.
Час готування: 12 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 300 гр.
Склад:
- Банан – 2 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Цукор – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібні продукти. Сметану виливаємо в глибоку зручну посуд. Банани очистити від шкірки.
2. Очищені фрукти нарізаємо невеликими шматочками.
3. Далі банан подрібнюємо у блендері або розминаємо виделкою до стану кашки. Якщо йти за другим способом, то крем вийде з невеликими фруктовими шматочками.
4. Змішуємо банан зі сметаною і цукром, збиваємо блендером або міксером 3-5 хвилин до отримання повітряного однорідного крему. Готовий продукт можна використовувати для вашого домашнього торта.