Як приготувати заварний крем для бісквітного торта
Ніжний заварний крем ідеально підходить для домашньої випічки. Особливо продукт добре поєднується з бісквітним тортом, роблячи його більш соковитим і м’якше. Приготувати солодку заготовку для ваших десертів легко і просто.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 700 гр.
Склад:
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 450 мл
- Масло вершкове – 200 гр.
- Борошно – 100 гр.
- Цукор – 180 гр.
Процес приготування:
1. Просіваємо борошно і прогріваємо її на сковороді до 1 хвилини.
2. В окремій глибокої посуді змішуємо яйця з цукром і розтопленим вершковим маслом. Збиваємо продукти до однорідності, в кінці вмішуємо прогріту борошно.
3. Вливаємо в збиту масу молоко. Ставимо вміст на плиту, доводимо до кипіння і після варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Постійно перемішуємо.
4. Готовий густий заварний крем оставляемся остуджуватися до кімнатної температури. Після чого продукт можна використовувати в подальшому приготуванні торта.