Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати заварний крем для бісквітного торта

Ніжний заварний крем ідеально підходить для домашньої випічки. Особливо продукт добре поєднується з бісквітним тортом, роблячи його більш соковитим і м’якше. Приготувати солодку заготовку для ваших десертів легко і просто.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 450 мл
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Борошно – 100 гр.
  • Цукор – 180 гр.

Процес приготування:

1. Просіваємо борошно і прогріваємо її на сковороді до 1 хвилини.

2. В окремій глибокої посуді змішуємо яйця з цукром і розтопленим вершковим маслом. Збиваємо продукти до однорідності, в кінці вмішуємо прогріту борошно.

3. Вливаємо в збиту масу молоко. Ставимо вміст на плиту, доводимо до кипіння і після варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Постійно перемішуємо.

4. Готовий густий заварний крем оставляемся остуджуватися до кімнатної температури. Після чого продукт можна використовувати в подальшому приготуванні торта.