Крем для торта Наполеон – 10 найбільш смачних рецептів в домашніх умовах

Крем для торта Наполеон — це збита маса, яка використовується для просочення тесту. Ніжний та вишуканий десерт з листкового тіста з гучною назвою «Наполеон» готують з різними кремами. Кожна господиня вибирає варіант за своїм уподобанням. Хтось любить заварний, іншим подобається більш солодкий варіант зі згущеним молоком або легший зі сметаною. Ми зібрали 10 найбільш смачних рецептів крему для торта Наполеон, які можна приготувати в домашніх умовах.

Класичний рецепт заварного крему на молоці для Наполеона

Класичний заварний крем відмінне рішення для торта Наполеон. Рецепт такий простий і зрозумілий, що його зможе приготувати навіть недосвідчений кондитер.

Інгредієнти на
1 кг.

  • Молоко коров’яче 500 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Цукор-пісок 150 гр.
  • Масло вершкове 150 гр.
  • Ванільний цукор 10 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачний крем для торта Наполеон? У невелику каструлю всипте борошно, звичайний і ванільний цукор, розбийте яйця. Збийте інгредієнти до утворення однорідної маси.
  2. Потім влийте молоко і добре перемішайте.
  3. Поставте каструлю на вогонь, безперервно помішуючи крем, варіть до загустіння. Як тільки крем почне закипати, зніміть каструлю з вогню.
  4. У трохи остиглий крем додайте розм’якшене вершкове масло, розмішуйте до повного його розчинення.
  5. Накрийте каструлю харчовою плівкою і залиште крем до повного охолодження. Потім його можна використовувати у приготуванні домашніх десертів.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування крему для Наполеона зі згущеним молоком і маслом

Крем для торта Наполеон з вершкового масла і згущеного молока виходить повітряним і має приємний смак. Солодкість можна відрегулювати по своєму смаку, додавши більше або менше згущеного молока.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Молоко згущене – 200 мл
  • Молоко – 250 мл
  • Цукор – 1,5-2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. У каструлю влийте половину молока, додайте цукор і просіяне борошно, змішайте.

2. Влийте молоко, що залишилося, поставте каструлю на вогонь і доведіть суміш до кипіння. Варіть до загустіння на слабкому вогні.

3. Крем повинен триматися на віночку. Остудіть його до кімнатної температури.

4. Потім додайте в крем половину згущеного молока і перемішайте.

5. Далі влийте другу частину згущеного молока і додайте розм’якшене вершкове масло, добре перемішайте крем.

6. Крем повинен стати однорідним і глянсовим. Їм не тільки можна змащувати коржі Наполеона, але і використовувати для приготування інших десертів.

Приємного апетиту!

Густий заварний крем для Наполеона з крохмалем

Заварний крем підходить для тортів і тістечок, він має густу пудингообразную консистенцію. Для його стабілізації і гарного глянцевого вигляду додається крохмаль і борошно.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Молоко – 0,5 л.
  • Вершки 35 % – 320 мл
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Борошно пшеничне – 60 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Жовтки – 3 шт.

Процес приготування:

1. У каструлі змішайте масло, жовтки, яйце і цукор. Потім, не припиняючи перемішувати всипте борошно і крохмаль. В отриману масу влийте молоко і поставте каструлю на слабкий вогонь.

2. Варіть крем, поки він не загусне, постійно помішуючи. Потім додайте розм’якшене вершкове масло, перемішайте і зніміть крем з вогню.

3. Крем викладіть в миску, накрийте її харчовою плівкою і дайте охолонути.

4. Окремо збийте вершки до пишної піни.

5. Потім акуратно силіконової лопаткою вмішайте збиті вершки в заварний крем. Крем можна використовувати за призначенням або зберігати в холодильнику протягом кількох днів.

Приємного апетиту!

Дуже смачний крем, Пломбір для домашнього Наполеона

Наполеон – найсмачніший торт, який можна приготувати в домашніх умовах, особливо якщо робити його з кремом Пломбір. Крем виходить повітряним і щільним, за смаком нагадує морозиво.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Жовтки – 2 шт.
  • Цукор – 180 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 60 гр.
  • Молоко 3,5 % – 600 мл
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Вершки 33 % – 250 мл

Процес приготування:

1. Яйця і жовтки збийте з цукром і крохмалем.

2. Молоко доведіть до кипіння і не припиняючи помішувати яєчну масу тонкою цівкою введіть в неї молоко.

3. Отриману масу вилийте в каструлю з товстим дном, поставте на плиту і доведіть крем до загустіння на слабкому вогні.

4. Потім додайте в крем розм’якшене вершкове масло, перемішайте. Крем накрийте харчовою плівкою так, щоб вона лежала на поверхні крему. Повністю остудіть його.

5. Окремо збийте вершки до утворення щільної піни.

6. Остиглий заварний крем з’єднайте зі збитими вершками, змішайте їх до однорідного стану силіконової лопаткою.

Приємного апетиту!

Простий і смачний сметанний крем для торта Наполеон

Сметанний крем дуже простий і смачний, складається всього з двох інгредієнтів. Він відмінно підходить для просочення тортів, в тому числі і всім відомого Наполеона.

Час готування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • Сметана не менше 25 % – 500 мл
  • Цукрова пудра – 250-300 гр.

Процес приготування:

1. Чаша, віночок і сметана повинні бути холодними. Викладіть в миску сметану.

2. На невеликих обертах почніть збивати сметану, потім всипте цукрову пудру і продовжуйте збивати.

3. Готовий сметанний крем виходить пишним і густим.

4. Крем можна використовувати відразу ж або поставити його в холодильник.

5. Торт Наполеон зі сметанним кремом має ніжний смак і ніжну текстуру.

Приємного апетиту!

Як приготувати крем для Наполеона з вареним згущеним молоком?

Кондитерський крем – важлива складова будь-якого десерту. Крем з вареного згущеного молока – справжня знахідка для кондитерів, він у міру солодкий, добре просочує коржі і при цьому не розтікається.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Молоко – 2 склянки
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Молоко згущене варене – 1 банка.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.

Процес приготування:

1. У каструлю влийте молоко, всипте цукор і просіяне борошно. Збийте інгредієнти міксером або блендером.

2. Поставте каструлю на вогонь і варіть суміш на слабкому вогні, постійно помішуючи, 5-6 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню і остудіть її вміст.

3. Проварену масу змішайте з розм’якшеним вершковим маслом.

4. Поступово додайте в крем варену згущенку і перемішуйте.

5. Коли вся згущене молоко буде додана, крем буде готовий до використання. Промажте їм коржі і поставте Наполеон в холодильник для просочення.

Приємного апетиту!

Заварний крем для Наполеона без масла в домашніх умовах

Ароматний, смачний і ніжний крем для торта Наполеон. Заварний крем без масла готується просто і швидко. Його можна використовувати не тільки для просочення коржів, але і для наповнення тістечок і еклерів.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6-7.

Склад:

  • Молоко – 400 мл
  • Жовтки – 3 шт.
  • Цукор – 130 гр.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Настоянка ванільна – 1 мл

Процес приготування:

1. У каструлі змішайте жовтки, цукор, ванільну настоянку і просіяне борошно.

2. Всі інгредієнти змішати до однорідного стану. В іншу каструлю влийте молоко і підігрійте його.

3. В жовткову масу влийте трохи гарячого молока, змішайте інгредієнти швидкими рухами.

4. Потім вльоті залишився молоко, перемішайте до однорідності і поставте каструлю на слабкий вогонь. Варіть крем 5 хвилин, постійно помішуючи. За цей час крем добре загусне.

5. Каструлю з кремом зніміть з вогню, накрийте харчовою плівкою так, щоб вона лежала на поверхні крему.

6. Дайте крему повністю охолонути і потім приступайте до збору торта.

Приємного апетиту!

Густий і смачний крем для Наполеона з вершків і згущеного молока

Крем для торта Наполеон на основі вершків та згущеного молока. Щоб крем вийшов густим і смачним, необхідно використовувати вершки від 33 відсотків жирності. На приготування крему у вас піде не більше 20 хвилин.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • Вершки 35 % – 400 мл
  • Молоко згущене варене – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Для приготування цього смачного крему вам знадобиться лише два інгредієнти: вершки та згущене молоко з цукром.

2. Охолоджені вершки перекладіть в миску.

3. Збийте вершки до утворення стійких піків.

4. У збиті вершки додайте згущене молоко і продовжуйте збивати не більше хвилини до повного змішуючи продуктів.

5. Крем виходить пишним і пузырчатым. Щоб він краще тримав форму, помістіть його на годину в холодильник.

Приємного апетиту!

Ніжний сирний крем для домашнього торта Наполеон

Наполеон з сирним кремом – один з численних варіантів цього чудового десерту. Крем робить торт дуже ніжним і соковитим.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Сир – 320 гр.
  • Масло вершкове – 175 гр.
  • Пудра цукрова – 90 гр.
  • Молоко згущене – 65 мл
  • Цукор ванільний – 10 гр.

Процес приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло збийте міксером до побіління.

2. Потім додайте в масляну масу цукрову пудру і продовжуйте збивати ще 3-5 хвилин.

3. Сир протріть через дрібне сито. Зручніше за все робити це невеликими порціями. Протертий сир перекладіть в масляний крем і збивайте їх разом протягом 1-2 хвилин.

4. Потім додайте згущене молоко, збийте крем до однорідного стану.

5. Готовий крем поставте на півгодини в холодильник, потім він буде готовий для створення домашніх десертів.

Приємного апетиту!

Простий вершковий крем для торта Наполеон без яєць

Смачний заварний крем без яєць, який можна використовувати в приготуванні знаменитого Наполеона і не тільки. Він має приємний вершковий смак і ванільний аромат.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Молоко – 2 склянки
  • Цукор – 1 склянка
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

1. У невелику каструлю влийте молоко. Додайте борошно, цукор і ванілін, перемішайте, щоб не було грудок.

2. Поставте каструлю на вогонь, варіть, постійно помішуючи, маса почне густіти.

3. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло.

4. Вмішайте масло в крем. Можна для цієї мети скористатися міксером.

5. Крем повністю остудіть, потім використовувати для просочення коржів торта Наполеон.

Приємного апетиту!