Крем з сиром маскарпоне без вершків для бісквітного торта
Варена згущене молоко надає крему, за цим рецептом, приємну вершкову нотку. Крем добре поєднується з кавової просоченням або просоченням на основі лікерів.
Час приготування: 15 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 1.
Склад:
- Сир вершковий маскарпоне – 600 гр.
- Молоко, згущене варене – 1 банка.
- Пудра цукрова – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Сир перекладають у глибокий посуд, видаливши зайву рідину.
2. Маскарпоне збивають зі столовою ложкою пудри. Режим роботи міксера – середній.
3. Акуратно додають варену згущенку і продовжують збивати до однорідного стану.
4. Залишають продукт на 10 хвилин, щоб інгредієнти з’єдналися.
5. Кремом обмазують краю торта або використовують у приготуванні інших десертів.
Ніжний крем з маскарпоне і згущеним молоком для торта
Ніжний і приємний на смак крем з сиром маскарпоне і згущеним молоком відмінно підходить для бісквітних тортів. У згущеному молоці вже є достатньо цукру, тому для приготування цього крему використовують лише її і безпосередньо вершковий сир.
Час приготування: 10 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 1.
Склад:
- Сир вершковий сир – 500 гр.
- Молоко, згущене незбиране з цукром – 130-270 гр.
Процес приготування:
1. Кількість згущеного молока буде залежати від того, для яких цілей готують крем: якщо потрібна більш рідка консистенція, варто додати більше згущеного молока. А у випадку, коли потрібна густота – менше молока і більше сиру.
2. Охолоджений сир пропускають через друшляк, щоб прибрати зайву рідину.
3. Сир переміщують в глибоку ємність і додають трохи згущеного молока.
4. Масу збивають міксером на середній швидкості.
5. При необхідності змінити консистенцію або смак крему додають ще згущене молоко і продовжують збивати. Готово!