Крем з маскарпоне для торта – 8 рецептів з покроковими фото

Крем з сиром маскарпоне без вершків для бісквітного торта

Варена згущене молоко надає крему, за цим рецептом, приємну вершкову нотку. Крем добре поєднується з кавової просоченням або просоченням на основі лікерів.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 5 хв

Порцій – 1.

Склад:

  • Сир вершковий маскарпоне – 600 гр.
  • Молоко, згущене варене – 1 банка.
  • Пудра цукрова – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Сир перекладають у глибокий посуд, видаливши зайву рідину.

2. Маскарпоне збивають зі столовою ложкою пудри. Режим роботи міксера – середній.

3. Акуратно додають варену згущенку і продовжують збивати до однорідного стану.

4. Залишають продукт на 10 хвилин, щоб інгредієнти з’єдналися.

5. Кремом обмазують краю торта або використовують у приготуванні інших десертів.

Ніжний крем з маскарпоне і згущеним молоком для торта

Ніжний і приємний на смак крем з сиром маскарпоне і згущеним молоком відмінно підходить для бісквітних тортів. У згущеному молоці вже є достатньо цукру, тому для приготування цього крему використовують лише її і безпосередньо вершковий сир.

Час приготування: 10 хв.

Час приготування: 5 хв

Порцій – 1.

Склад:

  • Сир вершковий сир – 500 гр.
  • Молоко, згущене незбиране з цукром – 130-270 гр.

Процес приготування:

1. Кількість згущеного молока буде залежати від того, для яких цілей готують крем: якщо потрібна більш рідка консистенція, варто додати більше згущеного молока. А у випадку, коли потрібна густота – менше молока і більше сиру.

2. Охолоджений сир пропускають через друшляк, щоб прибрати зайву рідину.

3. Сир переміщують в глибоку ємність і додають трохи згущеного молока.

4. Масу збивають міксером на середній швидкості.

5. При необхідності змінити консистенцію або смак крему додають ще згущене молоко і продовжують збивати. Готово!