Заварний крем для торта зі згущеним молоком і вершковим маслом
Оригінальний спосіб приготування заварного крему – зі згущеним молоком і вершковим маслом. Такий продукт вийде неймовірно ніжним, поживним і яскравим смаком. Спробуйте!
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 700 гр.
Склад:
- Молоко, згущене варене – 4 ст. л.
- Борошно – 3 ст. л.
- Цукор – 0,5 склянки
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти за списком в потрібній кількості.
Крок 2. У невеликій мисці розтираємо яйце з цукром і борошном. Вливаємо сюди молоко і розмішуємо віночком. Ставимо заготовку на слабкий вогонь. Варимо до загустіння і постійно помішуємо. Після чого знімаємо з плити.
Крок 3. Окремо збиваємо розм’якшене вершкове масло. Його слід заздалегідь дістати з холодильника.
Крок 4. В масло викладаємо згущене молоко. Ретельно перемішуємо і з’єднуємо з остиглої масою. Збиваємо міксером.
Крок 5. Смачний заварний крем із згущеним молоком готовий. Використовуйте за призначенням!