Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта – 7 рецептів з покроковими фото

Заварний крем для торта зі згущеним молоком і вершковим маслом

Оригінальний спосіб приготування заварного крему – зі згущеним молоком і вершковим маслом. Такий продукт вийде неймовірно ніжним, поживним і яскравим смаком. Спробуйте!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Молоко, згущене варене – 4 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Молоко – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо продукти за списком в потрібній кількості.

Крок 2. У невеликій мисці розтираємо яйце з цукром і борошном. Вливаємо сюди молоко і розмішуємо віночком. Ставимо заготовку на слабкий вогонь. Варимо до загустіння і постійно помішуємо. Після чого знімаємо з плити.

Крок 3. Окремо збиваємо розм’якшене вершкове масло. Його слід заздалегідь дістати з холодильника.

Крок 4. В масло викладаємо згущене молоко. Ретельно перемішуємо і з’єднуємо з остиглої масою. Збиваємо міксером.

Крок 5. Смачний заварний крем із згущеним молоком готовий. Використовуйте за призначенням!