Кролик, тушкований в сметані – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Тушкований кролик в сметані з часником

Вершково-часниковий соус надає м’ясу кролика чудовий аромат і робить його м’яким і соковитим. Також є ще декілька хитрощів в приготуванні кролячого м’яса, які ми розкриємо в цьому рецепті.

Час готування: 150 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Тушка кролика – 1 кг
  • Часник – 5-6 зуб.
  • Сметана – 500 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Тушку кролика розділіть на частини.

2. Часник очистіть від лушпиння.

3. На сковороді обсмажте м’ясо з усіх боків до красивого рум’яного кольору.

4. Перекладіть м’ясо в каструлю з товстим дном, посоліть і приправте його, додайте пропущений через прес часник.

5. Викладіть сметану і влийте воду так, щоб вона повністю покривала м’ясо.

6. Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть вогонь, прикрийте кришкою і тушкуйте 80-90 хвилин. Готове м’ясо подавайте з гарніром за своїм смаком.

Приємного апетиту!