Купати – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування купат з індички

Корисні і смачні купати з індички можна приготувати в домашніх умовах. Якщо хоч раз це зробити, то ви ніколи вже не подивіться на готові напівфабрикати в магазинах.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • Фарш індички – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Приправа для птиці – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Черева свиняча – 1 м.
  • Вершки – за бажанням.

Процес приготування:

1. Фарш індички викладіть в об’ємну миску, додайте сіль, приправу і мелений перець.

2. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і додайте у фарш.

3. Фарш ретельно вимісіть і відбийте. За бажанням можна додати трохи вершків, так купати будуть ще смачніше і соковитіше.

4. Череву помийте всередині і зовні. Акуратно нанизайте кишку на спеціальну насадку і наповніть її фаршем.

5. Коли купати будуть готові, зав’яжіть ковбаску з обох сторін і відправте в холодильник на 2-3 години. За цей час фарш добре просочиться сіллю і спеціями.

6. Приготувати купати можна в духовці. Запікайте при 220 градусах 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 160 градусів і запікайте ще 30 хвилин. Подавайте купати з гарніром за своїм смаком.

Приємного апетиту!