Купати – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Купати на електрогрилі в домашніх умовах

Купати або ковбаси в натуральній оболонці можна приготувати на електрогрилі. Це незамінний м’ясне блюдо для гучних вечірок та сімейних пікніків.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 5-6.

Склад:

  • Купати – 1,5 кг

Процес приготування:

1. Купати повністю розморозьте.

2. Увімкніть електрогриль і викладіть на нього ковбаски.

3. Опустіть кришку электрогриля і поставте таймер на 10 хвилин.

4. У процесі смаження не повинно бути диму, а тільки приємний аромат смаженого м’яса.

5. Готові купати подавайте з овочами, зеленню і соусами по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Як смачно запекти купати у фользі в духовці?

Купати – смачні м’ясні ковбаски, які наші бабусі готували самостійно. Це чудове, соковите м’ясне блюдо, яке можна запекти в духовці і подати на обід або вечерю.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Купати – 5 шт.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Куркума – за смаком.
  • Масло соняшникове – для змазування форми.

Процес приготування:

1. Картоплю помийте, почистіть і наріжте часточками. Викладіть картоплю в целофановий пакет, додайте сіль, куркуму і хмелі-сунелі за смаком, влийте столову ложку рослинного масла, зав’яжіть пакет і перемішайте картоплю.

2. Деко застелити фольгою, змастіть її рослинним маслом.

3. Викладіть на деко купати, навколо них розкладіть картоплю.

4. Закрийте форму фольгою і запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин.

5. Подавайте запечені купати в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!