Купати на електрогрилі в домашніх умовах
Купати або ковбаси в натуральній оболонці можна приготувати на електрогрилі. Це незамінний м’ясне блюдо для гучних вечірок та сімейних пікніків.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 5-6.
Склад:
- Купати – 1,5 кг
Процес приготування:
1. Купати повністю розморозьте.
2. Увімкніть електрогриль і викладіть на нього ковбаски.
3. Опустіть кришку электрогриля і поставте таймер на 10 хвилин.
4. У процесі смаження не повинно бути диму, а тільки приємний аромат смаженого м’яса.
5. Готові купати подавайте з овочами, зеленню і соусами по своєму смаку.
Приємного апетиту!
Як смачно запекти купати у фользі в духовці?
Купати – смачні м’ясні ковбаски, які наші бабусі готували самостійно. Це чудове, соковите м’ясне блюдо, яке можна запекти в духовці і подати на обід або вечерю.
Час готування: 55 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Купати – 5 шт.
- Картопля – 4-5 шт.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Куркума – за смаком.
- Масло соняшникове – для змазування форми.
Процес приготування:
1. Картоплю помийте, почистіть і наріжте часточками. Викладіть картоплю в целофановий пакет, додайте сіль, куркуму і хмелі-сунелі за смаком, влийте столову ложку рослинного масла, зав’яжіть пакет і перемішайте картоплю.
2. Деко застелити фольгою, змастіть її рослинним маслом.
3. Викладіть на деко купати, навколо них розкладіть картоплю.
4. Закрийте форму фольгою і запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин.
5. Подавайте запечені купати в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!