Купати на сковороді – 5 рецептів, як посмажити купати з покроковими фото

Простий і смачний рецепт свинячих купат на сковороді

Класичні купати готуються із суміші свинини і яловичини і виходять дуже соковитими і смачними. Як гарнір до такої страви ідеально підійдуть овочі, а самі купати найкраще подавати з кислим соусом для м’яса.

Час приготування: 70 хв

Час приготування: 25 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Свинина і яловичина – 1,5 кг
  • Кишка свинна – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 300 гр.
  • Часник – 3 зубчики
  • Крохмаль – 30 гр.
  • Сіль – 25 гр.
  • Кінза – 1 пучок
  • Вода – 200 гр.
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Спеції – за смаком

Процес приготування:

1. Продавлюємо часник через прес.

2. Відміряємо, необхідну кількість солі і крохмалю.

3. Нарізаємо очищений цибулю і м’ясо великими шматками.

4. Пропускаємо м’ясо, цибулю і кінзу через м’ясорубку.

5. Змішуємо фарш з водою і залишаємо в холодильнику на півгодини.

6. Утрамбовуємо фарш у свинячу кишку.

7. Обсмажуємо ковбаски на помірному вогні в невеликій кількості олії.

8. Подаємо купати з овочами і соусом на вибір. Приємного апетиту!