Простий і смачний рецепт свинячих купат на сковороді
Класичні купати готуються із суміші свинини і яловичини і виходять дуже соковитими і смачними. Як гарнір до такої страви ідеально підійдуть овочі, а самі купати найкраще подавати з кислим соусом для м’яса.
Час приготування: 70 хв
Час приготування: 25 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Свинина і яловичина – 1,5 кг
- Кишка свинна – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 300 гр.
- Часник – 3 зубчики
- Крохмаль – 30 гр.
- Сіль – 25 гр.
- Кінза – 1 пучок
- Вода – 200 гр.
- Цукор-пісок – за смаком
- Спеції – за смаком
Процес приготування:
1. Продавлюємо часник через прес.
2. Відміряємо, необхідну кількість солі і крохмалю.
3. Нарізаємо очищений цибулю і м’ясо великими шматками.
4. Пропускаємо м’ясо, цибулю і кінзу через м’ясорубку.
5. Змішуємо фарш з водою і залишаємо в холодильнику на півгодини.
6. Утрамбовуємо фарш у свинячу кишку.
7. Обсмажуємо ковбаски на помірному вогні в невеликій кількості олії.
8. Подаємо купати з овочами і соусом на вибір. Приємного апетиту!