Хочете здивувати близьких або гостей яскравим і смачним кулінарним рішенням? Приготуйте купати. Це особливий вид пресованих сирих ковбасок грузинської кухні. Продукт підійде для поживного обіду або вечері, а також святкового столу. Користуйтеся перевіреної підбіркою з 6 рецептів з покроковим описом.
Курячі купати в духовці в домашніх умовах
Апетитні домашні купати можна приготувати з курячого філе. Блюдо вийде легким і не дуже калорійним. Подавайте його до обіду разом з овочами та крупами за смаком.
Інгредієнти на
8 порц.
- Куряче філе 800 гр.
- Сало свиняче 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Свинячі кишки 1 метр
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло рослинне для випікання
Процес приготування:
- Як приготувати купати в духовці? Куряче філе промиваємо під водою, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками.
- Далі дрібно нарізаємо невеликий шматочок сала. Додаємо його до маси з філе.
- Очищаємо цибулю і часник від лушпиння. Подрібнюємо овочі будь-яким зручним способом і кладемо до іншим продуктам.
- Солимо продукти і посипаємо їх перцем. Ретельно вимішуємо вміст і начиняємо їм заздалегідь промиті кишки. Робити це можна за допомогою м’ясорубки або спеціальних насадок.
- Напівфабрикат купат з курячого філе підготовлений. Розрізаємо його і перекладаємо на деко. Випікаємо 1 годину при 180 градусах.
- Готово. Подавайте соковиті курячі купати до столу з гарніром або овочами.
