Купати в духовці – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати купати з картоплею в духовці?

Домашні м’ясні купати можна приготувати з додаванням картоплі. Продукт вийде соковитим і яскравим смаком. Подавайте його до сімейного столу з овочами або іншими гарнірами.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 500 гр.
  • Картопля – 500 гр.
  • Сало – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Кишки свинячі – 1 м.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для випікання.

Процес приготування:

1. Знімаємо лушпиння з цибулі. Далі подрібнюємо її в блендері і кладемо в глибоку миску.

2. Шматочок сала дрібно нарізаємо ножем.

3. Дрібно розбираємо і куряче філе. Відправляємо шматочки до цибулі.

4. Очищаємо і промиваємо картоплю. Ріжемо його дрібними кубиками.

5. Відправляємо картоплю в загальну масу. Продавлюємо сюди зубчики часнику.

6. Посипаємо заготівлю сіллю і чорним меленим перцем.

7. Вимішуємо продукти, щоб вони рівномірно розподілилися.

8. Свинячі кишки гарненько промиваємо під водою. Можна для цього використовувати оцет.

9. Начиняємо кишку з заготівлею м’яса, сала та картоплі. Зав’язуємо з обох сторін і ділимо на невеликі ковбаски.

10. Викладаємо на заготівлю обмазаний маслом деко. Випікаємо 1 годину при температурі 180 градусів.

11. Домашні купати з картоплею готові. Можна пробувати!