Як приготувати купати з картоплею в духовці?
Домашні м’ясні купати можна приготувати з додаванням картоплі. Продукт вийде соковитим і яскравим смаком. Подавайте його до сімейного столу з овочами або іншими гарнірами.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Філе куряче – 500 гр.
- Картопля – 500 гр.
- Сало – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Кишки свинячі – 1 м.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для випікання.
Процес приготування:
1. Знімаємо лушпиння з цибулі. Далі подрібнюємо її в блендері і кладемо в глибоку миску.
2. Шматочок сала дрібно нарізаємо ножем.
3. Дрібно розбираємо і куряче філе. Відправляємо шматочки до цибулі.
4. Очищаємо і промиваємо картоплю. Ріжемо його дрібними кубиками.
5. Відправляємо картоплю в загальну масу. Продавлюємо сюди зубчики часнику.
6. Посипаємо заготівлю сіллю і чорним меленим перцем.
7. Вимішуємо продукти, щоб вони рівномірно розподілилися.
8. Свинячі кишки гарненько промиваємо під водою. Можна для цього використовувати оцет.
9. Начиняємо кишку з заготівлею м’яса, сала та картоплі. Зав’язуємо з обох сторін і ділимо на невеликі ковбаски.
10. Викладаємо на заготівлю обмазаний маслом деко. Випікаємо 1 годину при температурі 180 градусів.
11. Домашні купати з картоплею готові. Можна пробувати!