Купати в духовці – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і швидкий спосіб приготувати купати у фользі

Швидкий спосіб приготувати домашні купати — у фользі. Вам не доведеться наповнювати кишки, що заощадить багато часу. Продукт буде готуватися у власному соку, що неодмінно позначиться на смаку і ароматі.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 1 кг
  • Шпик — 100 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції — за смаком.
  • Фольга — для випікання.

Процес приготування:

1. Промиваємо куряче філе, очищаємо його від шкірки і прожилок, після чого ділимо на шматочки середнього розміру.

2. Відправляємо м’ясо в м’ясорубку разом зі шпиком. Прокручуємо до отримання фаршу.

3. М’ясний продукт солимо, посипаємо спеціями і подрібненим часником. Ретельно вимішуємо.

4. Формуємо ковбаски. Фольгу ділимо на прямокутники, на які викладаємо фарш. Щільно загортаємо його у формі цукерки. Відправляємо в духовку.

5. Після 20-30 хвилин випікання при температурі 180 градусів соковиті купати будуть повністю готові. Можна витягати з фольги і подавати до столу.