Дуже смачна курка каррі з кокосовим молоком
Ароматне куряче каррі з кокосовим молоком прикрасить ваш вечеря і привнесе нові фарби у ваш повсякденний раціон харчування. Готувати це вишукане блюдо дуже просто, коли перед очима є докладний рецепт.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Перець болгарський жовтий – 0,5 шт.
 - Перець болгарський червоний – 0,5 шт.
 - Кінза – 1 жменя.
 - Морква – 200 гр.
 - Цукіні – 1 шт.
 - Перець чилі зелений – 1 шт.
 - Перець чилі червоний – за смаком.
 - Корінь імбиру – 1 шматок.
 - Часник – 2 зуб.
 - Лемонграс – 1 шт.
 - Карифф-лайм листя – 5 шт.
 - Молоко кокосове – 1 банку.
 - Каррі – 2 ст. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Суміш мелених перців – за смаком.
 - Масло топлене – 2 ст. л.
 - куряче Філе – 600 гр.
 - Вода – 150 мл
 
Процес приготування:
1. Куряче філе і овочі наріжте довільними шматками. Лемонграс розріжте на дві частини вздовж стручка. Часник і корінь імбиру очистити і попустіть через прес.
2. Топлене масло розігрійте на сковороді, обсмажте на ньому шматочки курячого філе.
3. Далі додайте овочі і обидва перцю чилі. Смажте всі інгредієнти протягом декількох хвилин.
4. Після цього додайте на сковороду часник і імбир, перемішайте.
5. Всипте каррі, добре перемішайте.
6. Після цього влийте кокосове молоко і воду. Потім додайте лемонграс та листя карифф-лайма, продовжуйте тушкувати на помірному вогні 15-20 хвилин. В кінці за смаком додайте сіль, каррі і мелений перець.
7. Посипте готову курку каррі подрібненої кінзою і подавайте з гарніром до столу.
Приємного апетиту!












