Приготована в рукаві для запікання курка, виходить більш соковитою і ніжною. Таке блюдо відмінно підходить для сімейних обідів, вечерь і святкових столів. Є декілька варіантів виконання: з рисом, картоплею, овочами або грибами. Використовуйте яскраву підбірку з 10-і перевірених рецептів з покроковим описом.
Курка, запечена в рукаві в духовці
Яскраве і смачне блюдо для вашого столу – курка запечена цілком. Так, птах вийде неймовірно ніжно і соковитою. При цьому порадує привабливою золотистою скоринкою. Беріть на замітку!
Інгредієнти на
6 порц.
- Курка ½ шт.
- Лимон ¼ шт.
- Часник 1 головка
- Чебрець 2 гілки
- Сіль за смаком
- Суміш перців за смаком
- Приправа для курки, за смаком
Процес приготування:
- Як приготувати курку в рукаві в духовці? Старанно промиваємо курячу тушку і даємо їй обсохнути.
- Далі продукт натираємо сіллю, сумішшю перців і приправою для курки.
- Підготуємо зубчики часнику, часточки лимона і гілочки чебрецю.
- Курку викладаємо в рукав для запікання. Сюди ж відправляємо часник з лимоном і чебрецем.
- Зав’язуємо рукав і відправляємо заготовку на 1 годину. Оптимальна температура духовки – 180 градусів. За хвилин 15 до закінчення зазначеного запікання, розріжте рукав, і дайте курці добре підрум’янитися.
- Соковита і рум’яна курочка готова. Ділите її на частини і подавайте до столу!
