Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування курки з овочами в рукаві

Хочете порадувати близьких смачним, корисним і неймовірно простим у виконанні вечерею? Приготуйте куряче м’ясо разом з соковитими овочами в рукаві для запікання. Беріть на замітку швидкий покроковий рецепт.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • молодий Кабачок – 2 шт.
  • Томат – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Приправа «лимонний перець» — за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо всі необхідні продукти. Курячу грудку поділяємо на філе, овочі промиваємо.

2. Далі ділимо м’ясо на порційні шматочки.

3. Кабачки ріжемо тонкими колами.

4. Також чинимо і з томатами.

5. Кладемо всі інгредієнти в загальну миску. Солимо і посипаємо спеціями.

6. Акуратно розмішуємо вміст.

7. Викладаємо продукти в рукав для запікання. Готуємо 45-55 хвилин при температурі 200 градусів.

8. Соковите частування для вашого столу готово!