Покроковий рецепт приготування курки з овочами в рукаві
Хочете порадувати близьких смачним, корисним і неймовірно простим у виконанні вечерею? Приготуйте куряче м’ясо разом з соковитими овочами в рукаві для запікання. Беріть на замітку швидкий покроковий рецепт.
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Грудка куряча – 1 шт.
- молодий Кабачок – 2 шт.
- Томат – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Трави прованські – за смаком.
- Приправа «лимонний перець» — за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо всі необхідні продукти. Курячу грудку поділяємо на філе, овочі промиваємо.
2. Далі ділимо м’ясо на порційні шматочки.
3. Кабачки ріжемо тонкими колами.
4. Також чинимо і з томатами.
5. Кладемо всі інгредієнти в загальну миску. Солимо і посипаємо спеціями.
6. Акуратно розмішуємо вміст.
7. Викладаємо продукти в рукав для запікання. Готуємо 45-55 хвилин при температурі 200 градусів.
8. Соковите частування для вашого столу готово!