Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Смачна курка в рукаві з картоплею і майонезом

Смачне блюдо для вашого столу виходить з курки, картоплі і майонезу. Таке частування стане відмінною кулінарної ідеєю для сімейного обіду або вечері. Оцініть простий рецепт.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Курка – 1 шт.
  • Картопля – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Аджика – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Курку поділяємо на частини. Овочі очищаємо від шкірки.

2. Картопля промиваємо і розділяємо на великі шматочки.

3. Очищену моркву ріжемо тоненькими півколами, цибулю ріжемо півкільцями.

4. Маринуємо курку в майонезі близько 10-20 хвилин. За смаком додаємо сіль і аджику.

5. Далі курку розмішуємо з овочами.

6. Інгредієнти викладаємо в рукав для випікання. Зав’язуємо його.

7. Випікаємо годину при температурі 200 градусів, після, готову страву можна подавати до столу.