Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування курки з грибами в рукаві

Поживна страва для вашого столу – запечене куряче м’ясо з грибами в рукаві. Приготувати його дуже просто. Використовуйте для цього просту, покрокову кулінарну ідею.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 250 гр.
  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець червоний – за смаком.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Петрушка – 3 гілочки.

Процес приготування:

1. Промиваємо куряче філе, висушуємо його, а після натираємо сіллю і перцем.

2. Тонко нарізаємо цибулю з болгарським перцем. Гриби промиваємо під водою і подрібнюємо.

3. Також подрібнюємо петрушку і зубчики часнику.

4. Всі інгредієнти відправляємо в рукав для запікання. Зав’язуємо його і випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

5. Соковита курка з грибами готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!