Покроковий рецепт приготування курки з грибами в рукаві
Поживна страва для вашого столу – запечене куряче м’ясо з грибами в рукаві. Приготувати його дуже просто. Використовуйте для цього просту, покрокову кулінарну ідею.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 1
Інгредієнти:
- Філе куряче – 250 гр.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець червоний – за смаком.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Петрушка – 3 гілочки.
Процес приготування:
1. Промиваємо куряче філе, висушуємо його, а після натираємо сіллю і перцем.
2. Тонко нарізаємо цибулю з болгарським перцем. Гриби промиваємо під водою і подрібнюємо.
3. Також подрібнюємо петрушку і зубчики часнику.
4. Всі інгредієнти відправляємо в рукав для запікання. Зав’язуємо його і випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
5. Соковита курка з грибами готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!