Курка з баклажанами – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Фаршировані баклажани з куркою

Фаршировані баклажани з куркою – це дуже смачне і поживне кулінарне рішення для вашого домашнього обіду. Нескладний у виконанні страва неодмінно різноманітить ваше звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Баклажани – 0,5 кг
  • Філе куряче – 200 гр.
  • Рис – 50 гр.
  • Помідори – 0,5 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування фаршированих баклажанів з куркою першим ділом поділяємо овоч на поздовжні дві частини. Виймаємо м’якоть і ріжемо її кубиком. Отримуємо акуратні човники, зручні для фарширування.

Крок 2. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо їх на сковороді з рослинною олією до рум’янцю. Солимо і перчимо за смаком.

Крок 3. Викладаємо до курки м’якоть баклажанів, перемішуємо і смажимо разом ще пару хвилин.

Крок 4. Приєднуємо до маси кубики помідора. Тушкуємо ще пару хвилин.

Крок 5. Викладаємо відварений рис. Ще раз все перемішуємо, солимо, перчимо. Тримаємо дві хвилини і знімаємо з вогню.

Крок 6. Наповнюємо баклажани курячої заготівлею. Кладемо на деко, закриваємо фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Крок 7. Фаршировані баклажани з куркою готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!