Курячі котлети в духовці – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Простий і смачний рецепт приготування котлет з курки в паніровці

Це найпростіший спосіб приготувати смачні курячі котлети в духовці. Немає необхідності стояти біля плити і обсмажувати кожну котлету, що економить ваші сили і час. В результаті у вас буде поживна страва з мінімальним використанням жиру.

Час готування: 70 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – за смаком.
  • Сухарі панірувальні – 1,5 склянки

Процес приготування:

1. Цибулю і моркву очистіть, наріжте великими шматками і подрібніть в блендері.

2. Потім обсмажте овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.

3. Змішати курячий фарш, яйце, овочеву зажарку, сіль і чорний перець.

4. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях і викладіть на змащене маслом деко.

5. Запікайте котлети в духовці при 180 градусах 45 хвилин. Коли котлети покриються красивою рум’яною скоринкою, дістаньте їх з духовки, остудіть і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!