Простий і смачний рецепт приготування котлет з курки в паніровці
Це найпростіший спосіб приготувати смачні курячі котлети в духовці. Немає необхідності стояти біля плити і обсмажувати кожну котлету, що економить ваші сили і час. В результаті у вас буде поживна страва з мінімальним використанням жиру.
Час готування: 70 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 8.
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1-2 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло оливкове – за смаком.
- Сухарі панірувальні – 1,5 склянки
Процес приготування:
1. Цибулю і моркву очистіть, наріжте великими шматками і подрібніть в блендері.
2. Потім обсмажте овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Змішати курячий фарш, яйце, овочеву зажарку, сіль і чорний перець.
4. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях і викладіть на змащене маслом деко.
5. Запікайте котлети в духовці при 180 градусах 45 хвилин. Коли котлети покриються красивою рум’яною скоринкою, дістаньте їх з духовки, остудіть і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!