Курячі крильця в духовці – ароматне, хрустке і привабливе частування для вашого столу. Подавайте його в якості ситної гарячої закуски зі свіжими овочами і соусами за смаком. Запекти крильця в духовці зовсім не складно. Для цього використовуйте прості рецепти з покроковим описом процесу і фотографіями!
Курячі крильця з хрусткою скоринкою в духовці
Хрусткі курячі крильця ідеально підійдуть для великої компанії. Апетитну закуску по достоїнству оцінять ваші гості, а на її приготування здасться вам простим і приємним процесом.
Інгредієнти на
8 порц.
- Курячі крильця 1 кг
- Олія оливкова 100 мл
- Сіль за смаком
- Приправа для курки, за смаком
Процес приготування:
- Як смачно запекти курячі крильця в духовці? Крила попередньо розморожуємо, потім промиваємо під водою.
- Кінчики крил відрізаємо. Вони не потрібні, так як швидко підгорять.
- Також відрізаємо і будь-які інші заважають деталі.
- Залишився продукт промиваємо й обсушуємо.
- В невелику посуд висипаємо необхідну кількість приправи для курки. Її вибираємо за смаком.
- Додаємо до приправи сіль і гарненько замішуємо суміш.
- Посипаємо крила приправою з сіллю, поливаємо оливковою олією.
- Перемішуємо курку зі спеціями і даємо їй настоятися 30-40 хвилин в холодильнику.
- Розігріваємо до 180 градусів духовку. Деко застеляємо папером для випікання, за бажанням її скроплюємо маслом.
- Викладаємо крильця, не дуже щільно один до одного.
- Випікаємо 30 хвилин, розмістивши деко в середині духовки.
- Після перекладаємо крильця на решітку в самий верх духовки.
- Випікаємо при температурі 220-240 градусів з кожного боку за 10-15 хвилин і дістаємо блюдо.
- Крильця з хрусткою скоринкою готові! Можна подавати до столу як в теплом, так і в охолодженому вигляді.
