Курячі крильця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Курячі крильця в духовці – ароматне, хрустке і привабливе частування для вашого столу. Подавайте його в якості ситної гарячої закуски зі свіжими овочами і соусами за смаком. Запекти крильця в духовці зовсім не складно. Для цього використовуйте прості рецепти з покроковим описом процесу і фотографіями!

Курячі крильця з хрусткою скоринкою в духовці

Хрусткі курячі крильця ідеально підійдуть для великої компанії. Апетитну закуску по достоїнству оцінять ваші гості, а на її приготування здасться вам простим і приємним процесом.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Курячі крильця 1 кг
  • Олія оливкова 100 мл
  • Сіль за смаком
  • Приправа для курки, за смаком

Процес приготування:

  1. Як смачно запекти курячі крильця в духовці? Крила попередньо розморожуємо, потім промиваємо під водою.
  2. Кінчики крил відрізаємо. Вони не потрібні, так як швидко підгорять.
  3. Також відрізаємо і будь-які інші заважають деталі.
  4. Залишився продукт промиваємо й обсушуємо.
  5. В невелику посуд висипаємо необхідну кількість приправи для курки. Її вибираємо за смаком.
  6. Додаємо до приправи сіль і гарненько замішуємо суміш.
  7. Посипаємо крила приправою з сіллю, поливаємо оливковою олією.
  8. Перемішуємо курку зі спеціями і даємо їй настоятися 30-40 хвилин в холодильнику.
  9. Розігріваємо до 180 градусів духовку. Деко застеляємо папером для випікання, за бажанням її скроплюємо маслом.
  10. Викладаємо крильця, не дуже щільно один до одного.
  11. Випікаємо 30 хвилин, розмістивши деко в середині духовки.
  12. Після перекладаємо крильця на решітку в самий верх духовки.
  13. Випікаємо при температурі 220-240 градусів з кожного боку за 10-15 хвилин і дістаємо блюдо.
  14. Крильця з хрусткою скоринкою готові! Можна подавати до столу як в теплом, так і в охолодженому вигляді.