Дуже смачні курячі крильця, запечені в рукаві
Крильця, запечені в рукаві, відрізняються своєю соковитістю. М’ясо виходить м’яким і ніжним, завдяки особливому способу приготування. Страву можна подавати з будь-яким гарніром на домашні та святкові обіди.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Крила курячі – 1 кг
- Майонез – 100 гр.
- Кетчуп – 50 гр.
- Соєвий соус – 50 мл
- Вода – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібні продукти. Крильця слід заздалегідь розморозити і промити.
2. Далі готуємо маринад. У глибокій мисці змішуємо майонез, кетчуп, соєвий соус, воду, сіль і спеції. Ретельно замішуємо.
3. В маринад занурюємо курячі крила і відправляємо їм в холодильник на 1 годину. Можна і більше.
4. Мариновані крильця акуратно викладаємо в рукав для випікання. Зав’язуємо його.
5. Готуємо 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.
6. Виймаємо блюдо з духовки, проколюємо рукав і даємо вмісту трохи охолонути.
7. Дістаємо крильця з рукава і подаємо до столу з улюбленим гарніром. Готово!