Курячі крильця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачні курячі крильця, запечені в рукаві

Крильця, запечені в рукаві, відрізняються своєю соковитістю. М’ясо виходить м’яким і ніжним, завдяки особливому способу приготування. Страву можна подавати з будь-яким гарніром на домашні та святкові обіди.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Крила курячі – 1 кг
  • Майонез – 100 гр.
  • Кетчуп – 50 гр.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Вода – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні продукти. Крильця слід заздалегідь розморозити і промити.

2. Далі готуємо маринад. У глибокій мисці змішуємо майонез, кетчуп, соєвий соус, воду, сіль і спеції. Ретельно замішуємо.

3. В маринад занурюємо курячі крила і відправляємо їм в холодильник на 1 годину. Можна і більше.

4. Мариновані крильця акуратно викладаємо в рукав для випікання. Зав’язуємо його.

5. Готуємо 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.

6. Виймаємо блюдо з духовки, проколюємо рукав і даємо вмісту трохи охолонути.

7. Дістаємо крильця з рукава і подаємо до столу з улюбленим гарніром. Готово!