Курячі сердечка – 10 покрокових рецептів приготування з фото покроково

Тушковані курячі сердечка з печінкою

Коли потрібно швидко приготувати смачний ситний вечеря, ідеальним варіантом будуть курячі сердечка з печінкою. Чудово підійдуть до будь гарнірів і при правильному приготуванні порадують будь-якого гурмана.

Інгредієнти:

  • Серце куряче — 350 грам
  • Печінка курки — 350 грам
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Майонез — 200 грам
  • Сіль/перець — за смаком
  • Лист лавра сушений — 2 листочка
  • Масло з насіння соняшнику — 3-4 столових ложки
  • Зелень кропу і петрушки суха — 2 столових ложки

Процес приготування:

1. Серця з печінкою промиваємо під проточною водою і акуратно прибираємо пліву, зрізаємо жир і судини, а також ретельно вимиваємо згустки крові.

2. Цибулю почистіть від лушпиння і поріжте півкільцями. Паралельно прогріваємо сковороду.

3. У сковороду заливаємо олію соняшникову та чекаємо поки розігріється. Закидаємо в сковорідку сердечка і обсмажуємо кілька хвилин, після чого потрібно додати нарізану цибулю. Обсмажуємо все разом хвилин п’ять.

4. Потім після цього слід додати курячу печінку і трохи перцю з сіллю. Потрібно трохи обсмажити все разом, поки печінка не стане світліше.

5. Тепер можна залити наполовину готову страву майонезом, додати лавровий лист і зелень петрушки з кропом. Після чого, слід накрити сковорідку кришкою і згасити на не дуже сильному вогні близько п’ятнадцяти хвилин. Готовим курячим сердечком з печінкою знадобиться постояти п’ять хвилин для того, щоб розкрився весь смак і аромат страви.

6. Приготоване блюдо перекладаємо в потрібну посуд і подаємо на стіл з будь-яким гарніром на ваш смак і побажання.

Приємного вам апетиту!