Курячі шлунки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати м’які курячі шлунки з картоплею?

Для поживного і апетитного обіду можна приготувати соковиті курячі шлунки з картоплею. Блюдо виходить ніжним і ароматним, що обов’язково оцінять ваші домашні.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Шлунок курячий – 400 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. Під водою промиваємо курячі шлунки і при необхідності видаляємо з них плівку.

2. Субпродукти нарізаємо на шматочки поменше. Чистимо овочі. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

3. Нагріваємо сковороду з олією і обсмажуємо в ньому спершу шлунки і цибулю. Готуємо 10 хвилин на середньому вогні.

4. Додаємо в блюдо нарізану картоплю, сіль, спеції і сметану. Тушкуємо під кришкою 30 хвилин на повільному вогні. В кінці готування додаємо подрібнений часник для більш яскравого аромату.

5. Гарячі шлунки з картоплею розкладаємо по тарілках. Готово, можна подавати до столу!