Як приготувати м’які курячі шлунки з картоплею?
Для поживного і апетитного обіду можна приготувати соковиті курячі шлунки з картоплею. Блюдо виходить ніжним і ароматним, що обов’язково оцінять ваші домашні.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Шлунок курячий – 400 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. Під водою промиваємо курячі шлунки і при необхідності видаляємо з них плівку.
2. Субпродукти нарізаємо на шматочки поменше. Чистимо овочі. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
3. Нагріваємо сковороду з олією і обсмажуємо в ньому спершу шлунки і цибулю. Готуємо 10 хвилин на середньому вогні.
4. Додаємо в блюдо нарізану картоплю, сіль, спеції і сметану. Тушкуємо під кришкою 30 хвилин на повільному вогні. В кінці готування додаємо подрібнений часник для більш яскравого аромату.
5. Гарячі шлунки з картоплею розкладаємо по тарілках. Готово, можна подавати до столу!