Курзе – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Курзе з сиром і зеленню

Курзе з сиром і зеленню відрізняється насиченим смаком, апетитним ароматом і поживними властивостями. Таке блюдо стане відмінним перекусом або повноцінним стравою для всієї родини. Для приготування в домашніх умовах використовувати перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,5 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир – 300 гр.
  • Масло рослинне – 80 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 0,5 пучка.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Висипаємо борошно на робочу поверхню. Робимо в ній поглиблення і розбиваємо сюди одне куряче яйце і додаємо сіль.

Крок 2. Починаємо замішувати туге тісто, порційно підливаючи воду.

Крок 3. Отриманий ком прикриваємо рушником і даємо йому відпочити.

Крок 4. Приступаємо до приготування начинки. Ріжемо тонкими півкільцями очищений ріпчасту цибулю.

Крок 5. Обсмажуємо цибулю до рум’янцю на рослинному маслі.

Крок 6. З’єднуємо сир, обсмажену цибулю, подрібнену зелень, часник, сіль і перець. Ретельно вимішуємо.

Крок 7. Тонко розкачуємо тісто і вирізаємо їх нього гуртки.

Крок 8. Доповнюємо гуртки начинкою і з’єднуємо тісто по краях – защипуємо кіскою.

Крок 9. Кип’ятимо воду з сіллю.

Крок 10. У киплячу воду опускаємо заготовки. Варимо до готовності близько 10 хвилин.

Крок 11. Курзе з сиром і зеленню готові. Подавайте до столу з вашими улюбленими соусами і пригощайтеся!