Соковита квашена капуста в розсолі в каструлі
Щоб домашня квашена капуста вийшла хрусткою, приготуйте її з додаванням розсолу. Простий традиційний рецепт оцінять багато господині. Порадуйте себе і близьких смачним частуванням.
Час готування: 5 годин
Час приготування: 4 години
Порцій – 10
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг
- Морква – 2 шт.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Вода – 3 ст.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Оцет – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Промиваємо підходящий качан капусти розбираємо його тонкою соломкою. Це можна зробити ножем або за допомогою овочерізки.
2. Очищаємо моркву від шкірки, після натираємо її на крупній тертці.
3. Для розсолу кип’ятимо воду з цукром, сіллю і спеціями. Варимо вміст три хвилини і вливаємо до нього оцет.
4. Розмішуємо овочі в каструлю і заливаємо їх теплим розсолом. Прикриваємо масу кришкою і залишаємо в такому вигляді на 4-5 годин.
5. Через час готову квашену капусту знову розмішуємо. Далі її можна охолодити в холодильнику і пробувати.