Смажена лакедра на сковороді
Смажена лакедра на сковороді виходить дуже соковитою, яскравою і апетитною. Така риба відрізняється дуже приємним смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Для простого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 година 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Лакедра – 0,7 кг
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Імбир мелений – 1 ч. л.
- Часник – 3 зубчики.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Огірок маринований – 2 шт.
- Коріандр мелений – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Добре очищаємо і промиваємо лакедру.
Крок 2. Далі рибу обробляємо на філе, після ріжемо на порційні шматочки.
Крок 3. Для маринаду з’єднуємо соєвий соус, мед і спеції.
Крок 4. Можна використовувати два види соєвого соусу: більш гострий і солодкий.
Крок 5. Додаємо сюди гірчицю і подрібнений часник. Добре перемішуємо.
Крок 6. Рибні шматочки занурюємо в маринад і залишаємо на 1 годину.
Крок 7. Обсмажуємо рибу до рум’янцю на рослинному маслі. Потім у цій же сковорідці підсмажуємо колечка солоних огірків для подачі.
Крок 8. Смажена лакедра на сковороді готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!