Лангет – це апетитне м’ясне частування, яке радує не тільки своїм смаком і поживністю, але і нескладним кулінарним процесом. Є багато варіацій приготування апетитного і простої страви. Кращі ідеї ми зібрали для вас у нашій перевіреної добірці з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Лангет з яловичини на сковороді
Лангет з яловичини на сковороді виходить дуже смачним, соковитим і поживним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши апетитними гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного частування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Інгредієнти на
1 порц.
- Яловичина 250 гр.
- Масло вершкове 50 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
- Яловичину добре промиваємо і очищаємо від зайвого жиру.
- Після підготовлене м’ясо ділимо на два рівних по товщині скибочки.
- Гарненько відбиваємо м’ясні шматочки кухонним молоточком. Солимо і перчимо за смаком з обох сторін.
- Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Даємо маслу розтанути і гарненько прогрітися.
- У добре розігріте вершкове масло викладаємо підготовлені шматочки яловичини. Смажимо продукт близько 4-5 хвилин на сильному вогні.
- Перевертаємо м’ясні шматочки і смажимо їх з другої сторони. Необхідно отримати рум’яну скоринку.
- Лангет з яловичини на сковороді готовий. Подавайте до столу разом з гарніром. Також м’ясо в тарілці не забудьте полити у сковороді з вершковим маслом.
