Лангет – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Лангет – це апетитне м’ясне частування, яке радує не тільки своїм смаком і поживністю, але і нескладним кулінарним процесом. Є багато варіацій приготування апетитного і простої страви. Кращі ідеї ми зібрали для вас у нашій перевіреної добірці з шести рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Лангет з яловичини на сковороді

Лангет з яловичини на сковороді виходить дуже смачним, соковитим і поживним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши апетитними гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного частування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Яловичина 250 гр.
  • Масло вершкове 50 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Яловичину добре промиваємо і очищаємо від зайвого жиру.
  2. Після підготовлене м’ясо ділимо на два рівних по товщині скибочки.
  3. Гарненько відбиваємо м’ясні шматочки кухонним молоточком. Солимо і перчимо за смаком з обох сторін.
  4. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Даємо маслу розтанути і гарненько прогрітися.
  5. У добре розігріте вершкове масло викладаємо підготовлені шматочки яловичини. Смажимо продукт близько 4-5 хвилин на сильному вогні.
  6. Перевертаємо м’ясні шматочки і смажимо їх з другої сторони. Необхідно отримати рум’яну скоринку.
  7. Лангет з яловичини на сковороді готовий. Подавайте до столу разом з гарніром. Також м’ясо в тарілці не забудьте полити у сковороді з вершковим маслом.

Лангет з яловичини в духовці

Лангет з яловичини в духовці – це апетитне кулінарне рішення для всієї родини. Готовий м’ясний продукт вийде дивно смачним і соковитим. Подавайте поживне частування разом з вашими улюбленими гарнірами. Урізноманітніть звичне обіднє меню!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Вино сухе – 80 мл

Для соусу бешамель:

  • Молоко – 350 мл
  • Масло вершкове – 25 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Яловичину ріжемо тонкими скибочками однакової товщини.

Крок 2. Заливаємо м’ясо сухим вином. Залишаємо на час.

Крок 3. Промиваємо м’ясо і відкидаємо на друшляк. Після обсушуємо його, відбиваємо молоточком, солимо і перчимо.

Крок 4. Викладаємо м’ясо на розпечену сковороду. Швидко обсмажуємо з обох боків до зміни кольору.

Крок 5. Викладаємо м’ясний продукт у форму для запікання. Доповнюємо лавровими листками і горошинами чорного перцю.

Крок 6. Готуємо соус бешамель. Обсмажуємо борошно в розтопленому вершковому маслі до золотистого відтінку. Поступово вливаємо молоко і додаємо сіль. Варимо, постійно помішуючи, до загустіння. Готовим соусом заливаємо м’ясо.

Крок 7. Закриваємо кришкою або фольгою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Крок 8. Після кришку прибираємо і запікаємо ще стільки ж.

Крок 9. Лангет з яловичини в духовці готовий. Подавайте апетитне частування до столу!

Лангет з свинини

Лангет з свинини виходить неймовірно смачним, соковитим, ніжним і поживним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного лангета використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями із нашої кулінарної збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Сало – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо свинину, після ріжемо її скибочками однакової товщини.

Крок 3. Кожен скибочку відбиваємо кухонним молоточком з обох сторін.

Крок 4. Шматочки сала розтоплюємо на розпеченій сковороді.

Крок 5. Викладаємо сюди шматки свинини. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з обох сторін. Готуємо на сильному вогні.

Крок 6. Доповнюємо м’ясо шматочком вершкового масла. Солимо за смаком і посипаємо чорним меленим перцем.

Крок 7. Лангет з свинини готовий. Подавайте соковите м’ясо до столу і пригощайтеся!

Лангет з яловичини в мультиварці

Лангет з яловичини в мультиварці – це дуже смачне і соковите блюдо для сімейного обіду або вечері. Приготувати його з використанням кухонної техніки не складе особливої праці. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Масло – для змазування.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо яловичину, обсушуємо паперовим рушником.

Крок 2. Підготовлене м’ясо ріжемо скибочками однакової товщини.

Крок 3. Далі м’ясні шматочки відбиваємо кухонним молотком.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо яйце, сметану, сіль і чорний мелений перець. Збиваємо продукти віночком до однорідності.

Крок 5. Занурюємо відбите м’ясо в суміш з яєць і сметани. Добре просочуємо його.

Крок 6. Після яловичину обвалюють у панірувальних сухарях з усіх боків.

Крок 7. Включаємо мультиварку в режимі «смаження». Розігріваємо тут рослинне масло і викладаємо м’ясо в паніровці. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків. Загальний час приготування – 15 хвилин.

Крок 8. Лангет з яловичини в мультиварці готовий. Змащуємо його вершковим маслом, викладаємо на тарілки і подаємо до столу!

Соковитий лангет з яловичої вирізки

Соковитий лангет з яловичої вирізки виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Подавайте його до обіду або вечері, доповнивши картопляним пюре та іншими гарнірами за смаком. Для приготування м’ясного частування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Невеликий шматок яловичої м’якоті промиваємо та нарізаємо на пласти поперек волокон.

Крок 2. М’ясні шматочки відбиваємо кухонним молоточком, після посипаємо сіллю і чорним меленим перцем за смаком.

Крок 3. У глибокій тарілці збиваємо куряче яйце, сметану і майонез. Також можна трохи посолити і поперчити.

Крок 4. В яєчну заготівлю опускаємо м’ясні скибочки.

Крок 5. Далі їх обвалюють у панірувальних сухарях.

Крок 6. Добре розжарюємо рослинне масло в сковороді. Занурюємо сюди підготовлені шматки яловичини.

Крок 7. Обсмажуємо на сильному вогні з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 8. Соковитий лангет з яловичої вирізки готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!

Лангет з яловичої печінки

Лангет з яловичої печінки – це дуже смачне і ситне блюдо для вашого домашнього столу. Таке апетитне частування різноманітить ваше звичне меню. Його можна подавати до обіду або вечері з будь-якими гарнірами за смаком. Обов’язково спробуйте приготувати своїми руками!

Час готування – 2 години 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Печінка яловича – 300 гр.
  • Борошно – 250 гр.
  • Масло оливкове – для смаження.

Для маринаду:

  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Вода – 100 мл
  • Кмин мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Кінза подрібнена – 2 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Паприка мелена – 2 ч. л.
  • Перець кайенский – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні спеції за списком. Зелень і часник подрібнюємо.

Крок 2. Добре яловичу печінку промиваємо, очищаємо від плівок.

Крок 3. Далі субпродукт нарізаємо скибочками рівної товщини.

Крок 4. Викладаємо шматочки печінки в глибоку миску. Маринуємо її в оливковій олії з оцтом і спеціями зі списку, додаємо трохи води. Закриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на дві години.

Крок 5. Підготовлені шматочки печінки обвалюємо в борошні.

Крок 6. Після відправляємо в розігріту з рослинною олією сковороду. Смажимо до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Лангет з яловичої печінки готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!