Лангет з яловичини в духовці
Лангет з яловичини в духовці – це апетитне кулінарне рішення для всієї родини. Готовий м’ясний продукт вийде дивно смачним і соковитим. Подавайте поживне частування разом з вашими улюбленими гарнірами. Урізноманітніть звичне обіднє меню!
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яловичина – 300 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- лавровий Лист – за смаком.
- Вино сухе – 80 мл
Для соусу бешамель:
- Молоко – 350 мл
- Масло вершкове – 25 гр.
- Борошно – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Яловичину ріжемо тонкими скибочками однакової товщини.
Крок 2. Заливаємо м’ясо сухим вином. Залишаємо на час.
Крок 3. Промиваємо м’ясо і відкидаємо на друшляк. Після обсушуємо його, відбиваємо молоточком, солимо і перчимо.
Крок 4. Викладаємо м’ясо на розпечену сковороду. Швидко обсмажуємо з обох боків до зміни кольору.
Крок 5. Викладаємо м’ясний продукт у форму для запікання. Доповнюємо лавровими листками і горошинами чорного перцю.
Крок 6. Готуємо соус бешамель. Обсмажуємо борошно в розтопленому вершковому маслі до золотистого відтінку. Поступово вливаємо молоко і додаємо сіль. Варимо, постійно помішуючи, до загустіння. Готовим соусом заливаємо м’ясо.
Крок 7. Закриваємо кришкою або фольгою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Крок 8. Після кришку прибираємо і запікаємо ще стільки ж.
Крок 9. Лангет з яловичини в духовці готовий. Подавайте апетитне частування до столу!