Лангет – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Лангет з яловичини в духовці

Лангет з яловичини в духовці – це апетитне кулінарне рішення для всієї родини. Готовий м’ясний продукт вийде дивно смачним і соковитим. Подавайте поживне частування разом з вашими улюбленими гарнірами. Урізноманітніть звичне обіднє меню!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Вино сухе – 80 мл

Для соусу бешамель:

  • Молоко – 350 мл
  • Масло вершкове – 25 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Яловичину ріжемо тонкими скибочками однакової товщини.

Крок 2. Заливаємо м’ясо сухим вином. Залишаємо на час.

Крок 3. Промиваємо м’ясо і відкидаємо на друшляк. Після обсушуємо його, відбиваємо молоточком, солимо і перчимо.

Крок 4. Викладаємо м’ясо на розпечену сковороду. Швидко обсмажуємо з обох боків до зміни кольору.

Крок 5. Викладаємо м’ясний продукт у форму для запікання. Доповнюємо лавровими листками і горошинами чорного перцю.

Крок 6. Готуємо соус бешамель. Обсмажуємо борошно в розтопленому вершковому маслі до золотистого відтінку. Поступово вливаємо молоко і додаємо сіль. Варимо, постійно помішуючи, до загустіння. Готовим соусом заливаємо м’ясо.

Крок 7. Закриваємо кришкою або фольгою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Крок 8. Після кришку прибираємо і запікаємо ще стільки ж.

Крок 9. Лангет з яловичини в духовці готовий. Подавайте апетитне частування до столу!