Лангет – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Лангет з яловичини в мультиварці

Лангет з яловичини в мультиварці – це дуже смачне і соковите блюдо для сімейного обіду або вечері. Приготувати його з використанням кухонної техніки не складе особливої праці. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Масло – для змазування.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо яловичину, обсушуємо паперовим рушником.

Крок 2. Підготовлене м’ясо ріжемо скибочками однакової товщини.

Крок 3. Далі м’ясні шматочки відбиваємо кухонним молотком.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо яйце, сметану, сіль і чорний мелений перець. Збиваємо продукти віночком до однорідності.

Крок 5. Занурюємо відбите м’ясо в суміш з яєць і сметани. Добре просочуємо його.

Крок 6. Після яловичину обвалюють у панірувальних сухарях з усіх боків.

Крок 7. Включаємо мультиварку в режимі «смаження». Розігріваємо тут рослинне масло і викладаємо м’ясо в паніровці. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків. Загальний час приготування – 15 хвилин.

Крок 8. Лангет з яловичини в мультиварці готовий. Змащуємо його вершковим маслом, викладаємо на тарілки і подаємо до столу!