Лангет з яловичини в мультиварці
Лангет з яловичини в мультиварці – це дуже смачне і соковите блюдо для сімейного обіду або вечері. Приготувати його з використанням кухонної техніки не складе особливої праці. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яловичина – 0,5 кг
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 200 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Масло рослинне – для смаження.
- Масло – для змазування.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо яловичину, обсушуємо паперовим рушником.
Крок 2. Підготовлене м’ясо ріжемо скибочками однакової товщини.
Крок 3. Далі м’ясні шматочки відбиваємо кухонним молотком.
Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо яйце, сметану, сіль і чорний мелений перець. Збиваємо продукти віночком до однорідності.
Крок 5. Занурюємо відбите м’ясо в суміш з яєць і сметани. Добре просочуємо його.
Крок 6. Після яловичину обвалюють у панірувальних сухарях з усіх боків.
Крок 7. Включаємо мультиварку в режимі «смаження». Розігріваємо тут рослинне масло і викладаємо м’ясо в паніровці. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків. Загальний час приготування – 15 хвилин.
Крок 8. Лангет з яловичини в мультиварці готовий. Змащуємо його вершковим маслом, викладаємо на тарілки і подаємо до столу!