Лангустини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Лангустини з часником і соєвим соусом на сковороді

Легкий рецепт, який підходить навіть для початківців кулінарів. Важливо не перетримати ракоподібних на сковороді, інакше вони стануть гумовими і втратять смак. Додатково солити страву не потрібно, оскільки соєвий соус містить досить солі.

Час приготування: 10 хв.

Час приготування: 5 хв

Порцій – 4.

Склад:

  • Лангустин (заморожений) – 4 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • соєвий Соус – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Лимон – 1 шт.

Процес приготування:

1. Лангустини розморозити при кімнатній температурі, промити в холодній воді і зробити надріз на спинці кожного ракообразного з допомогою кухонних ножиць.

2. У глибокій мисці змішати соєвий соус із подрібненим часником.

3. Помістити підготовлені морепродукти в маринад, добре перемішати і залишити на кілька хвилин, щоб просочилися ароматами часнику і соусу.

4. У сковороді змішати рослинне і вершкове масло і смажити лангустини, буквально за пару хвилин з кожного боку.

5. Готові морепродукти можна прикрасити подрібненою зеленню і подавати з скибочкою лимона і свіжими овочами.