Лангустини з часником і соєвим соусом на сковороді
Легкий рецепт, який підходить навіть для початківців кулінарів. Важливо не перетримати ракоподібних на сковороді, інакше вони стануть гумовими і втратять смак. Додатково солити страву не потрібно, оскільки соєвий соус містить досить солі.
Час приготування: 10 хв.
Час приготування: 5 хв
Порцій – 4.
Склад:
- Лангустин (заморожений) – 4 шт.
- Часник – 4 зуб.
- соєвий Соус – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Лимон – 1 шт.
Процес приготування:
1. Лангустини розморозити при кімнатній температурі, промити в холодній воді і зробити надріз на спинці кожного ракообразного з допомогою кухонних ножиць.
2. У глибокій мисці змішати соєвий соус із подрібненим часником.
3. Помістити підготовлені морепродукти в маринад, добре перемішати і залишити на кілька хвилин, щоб просочилися ароматами часнику і соусу.
4. У сковороді змішати рослинне і вершкове масло і смажити лангустини, буквально за пару хвилин з кожного боку.
5. Готові морепродукти можна прикрасити подрібненою зеленню і подавати з скибочкою лимона і свіжими овочами.