Локшина вок — це страва з багаторічною історією. Сьогодні продукт користується великою популярністю по всьому світу. Його подають у багатьох закладах громадського харчування. Також частування не складно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього яскраву підбірку з 10-та кулінарних рецептів з покроковим описом і фотографіями.
Локшина вок з куркою і овочами в домашніх умовах
Смачна і ніжна локшина вок виходить з додаванням курячого філе і овочів. Гаряче блюдо подається до обіду або в якості перекусу. Порадуйте себе і близьких оригінальним частуванням.
Інгредієнти на
2 порц.
- Локшина удон 200 гр.
- Куряче філе 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 50 гр.
- Перець болгарський 100 гр.
- Морква 50 гр.
- Цибуля зелена 10 гр.
- соєвий Соус 50 мл
- Соус Теріякі 130 мл
- Вода 100 мл
- Масло рослинне 3 ст. л.
- Кунжут за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Імбир 15 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати локшину вок в домашніх умовах? Спочатку наріжемо основні інгредієнти. Куряче філе, моркву і болгарський перець ріжемо тонкою соломкою. Цибулю подрібнюємо.
- У сковороді смажимо імбир для аромату, після кладемо сюди курку і через 5 хвилин цибулю.
- Готуємо ще пару хвилин і викладаємо інші овочі. Сюди ж додаємо сіль, спеції і соуси, вливаємо воду і тушкуємо під кришкою до готовності всіх продуктів.
- Окремо відварюємо локшину удон і відправляємо її в блюдо. Акуратно розмішуємо і знімаємо з плити. Доповнюємо зеленою цибулею і кунжутом.
- Апетитний вок з куркою і овочами готовий. Пригощайтеся!
Вок з гречаною локшиною та куркою
Яскраве блюдо для вашого столу – вок з куркою і гречаною локшиною. Подавайте його до обіду. З таким частуванням ви різноманітите ваше меню, а також приємно здивуйте близьких цікавим кулінарним рішенням.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- гречана Локшина – 1 пачка.
- Філе куряче – 300 гр.
- Суміш овочів – 1 пачка.
- Соус японський для локшини – 180 мл
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе промиваємо, обтираем паперовим рушником і дрібно нарізаємо і обсмажуємо в сковороді.
Крок 2. Додаємо до м’ясних шматочках овочеву суміш і готуємо до випаровування вологи.
Крок 3. Сюди ж відправляємо окремо відварену гречану локшину.
Крок 4. Вливаємо до вмісту японський соус, акуратно розмішуємо і прибираємо з вогню через 1-2 хвилини.
Крок 5. Яскравий вок з гречаної локшини з курячим м’ясом готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Локшина вок зі свининою та овочами в домашніх умовах
Смачний і поживний вок можна приготувати з свинини, локшини і соковитих овочів. Оцініть просту кулінарну ідею з покроковим описом. Порадуйте своїх домашніх!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Свинина – 400 гр.
- Корінь селери – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля-порей – 1 шт.
- Локшина соба – 150 гр.
- соєвий Соус – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Насіння кунжуту – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Тонко нарізаємо цибулю і селеру.
Крок 2. Відразу відварюємо локшину до повної готовності.
Крок 3. Свинину промиваємо та нарізаємо невеликими брусочками.
Крок 4. У сковороді обсмажуємо цибулю з селерою. Сюди ж кладемо тонку соломку болгарського перцю.
Крок 5. Слідом викладаємо свинину. Обсмажуємо до готовності м’яса. Перчимо заготовку.
Крок 6. Далі вливаємо соєвий соус і перемішуємо.
Крок 7. Викладаємо відварену локшину. Знову розмішуємо і знімаємо з плити.
Крок 8. Подаємо страву до столу, доповнивши кунжутом і цибулею-пореєм.
Як приготувати локшину вок з куркою і соусом теріякі?
Яскрава за смаком локшина вок з куркою виходить завдяки соусу теріякі. Таке частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до обіднього столу. Для приготування використовуйте простий домашній рецепт.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Локшина удон – 300 гр.
- Філе куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 150 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Соєвий соус – 2-3 ст. л.
- Соус теріякі – 3-4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Рослинне масло – для обсмажування
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе нарізаємо шматочками і маринуємо 20 хвилин в соєвому соусі.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю півкільцями, моркву з болгарським перцем – тонкою соломкою.
Крок 3. Обсмажуємо курку в рослинному маслі, після додаємо сюди овочі і соус теріякі. Солимо за смаком і тушкуємо до м’якості овочів.
Крок 4. Окремо відварюємо локшину удон, як це зазначено на упаковці. Відправляємо продукт в загальну масу, акуратно вимішуємо і знімаємо з плити.
Крок 5. Готовий вок ділимо на порції і подаємо до столу. Пробуйте!
Локшина вок з яловичиною та овочами в домашніх умовах
Живильний домашній вок можна приготувати з яловичиною та овочами. Страва порадує насиченим смаком і ароматом. Овочі додадуть частування соковитість. Беріть ідею на замітку!
Час готування: 1 год
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Яловичина – 300 гр.
- Локшина Фунчоза – 150 гр.
- Помідори – 3 шт.
- Цибуля зелена – 2 пучка.
- Капуста пекінська – 150 гр.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Імбир – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- соєвий Соус – 100 мл
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти і посуд. Рекомендується використовувати спеціальну сковороду вок.
Крок 2. Яловичину ріжемо дуже тонкою соломкою і смажимо в олії до золотистої скоринки, після додаємо сіль, спеції і нарізаний імбир.
Крок 3. Далі кладемо в сковороду тонко нарізані овочі: помідори, капусту і болгарський перець. Поливаємо соєвим соусом і продовжуємо мучити, зменшивши вогонь.
Крок 4. Слідом викладаємо порізану зелену цибулю. Паралельно відварюємо фунчозу.
Крок 5. Акуратно викладаємо фунчозу в загальну страву. Розмішуємо і подаємо до столу. Можна пробувати!
Покроковий рецепт приготування локшини вок з креветками
Яскрава ідея для домашнього вока – з локшини і креветок. Блюдо вийде неймовірно поживним і ароматним. Готуйте його для домашнього обіду, щоб урізноманітнити звичне меню.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Локшина удон – 1 пачка.
- Креветки великі – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Масло кунжутне – 1 ст. л.
- Паста тайська – 1 ст. л.
- тайський Соус рибний – 0,5 ч. л.
- Сік лимонний – 1/3 ч. ложки
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій мисці готуємо соус для обсмажування: з’єднуємо тайську пасту, тайський соус і лимонний сік.
Крок 2. Вимішуємо продукти до однорідності.
Крок 3. Цибулину очищаємо і ріжемо тонкими півкільцями.
Крок 4. Розморожені креветки акуратно очищаємо від панцира.
Крок 5. Слідом видаляємо стравохід. Споліскуємо інгредієнт водою.
Крок 6. Подрібнюємо зелений лук.
Крок 7. У сковороді кип’ятимо воду, опускаємо в неї локшину і варимо до готовності.
Крок 8. Після чого відкидаємо на сито.
Крок 9. Окремо обсмажуємо креветки з цибулею, попередньо обмазавши сковороду кунжутним маслом.
Крок 10. Готуємо продукти до появи рум’янцю.
Крок 11. Викладаємо до морепродуктам відварну локшину.
Крок 12. Розмішуємо і доповнюємо соусом.
Крок 13. Знову перемішуємо і тримаємо на вогні, поки не прогріється локшина.
Крок 14. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу!
Вок з яєчною локшиною та куркою
Вок з яєчною локшиною відмінно доповнить ніжне куряче м’ясо. Подавайте частування в якості перекусу або до домашнього обіду. Ваші близькі будуть приємно здивовані оригінальним стравою.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Локшина яєчна – 200 гр.
- Грудка куряча – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Соус якіторі – 180 мл
- Кунжут – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі до м’якого стану в сковороді на рослинній олії.
Крок 2. Тонкою соломкою розбираємо огірок. Кладемо його до інших овочів.
Крок 3. Дрібно рубаємо куряче філе. Відправляємо його в загальну масу. Вливаємо соус і тушкуємо 10 хвилин.
Крок 4. Окремо відварюємо яєчну локшину так, як це вказано на упаковці.
Крок 5. Розмішуємо локшину з обсмаженими овочами і куркою. Посипаємо блюдо кунжутом і подаємо до столу!
Як приготувати вок з локшиною удон і куркою?
Яскравий за смаком вок з куркою та локшиною удон підходить для ситного домашнього обіду. Готуйте його по простому покрокового рецептом. З кулінарним процесом справляться навіть новачки. Спробуйте!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Філе куряче – 160 гр.
- Локшина удон – 180 гр.
- Цибуля ріпчаста – 60 гр.
- Морква – 60 гр.
- Перець болгарський – 60 гр.
- Кабачок – 60 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Гриби печериці – 40 гр.
- Крохмаль картопляний – 2 ст. л.
- Соус соєвий – 60 мл
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі промиваємо, нарізаємо тонкою довгою соломкою, гриби нарізаємо кубиками.
Крок 2. Шматочки курячого філе нарізаємо смужками і обвалюємо в картопляному крохмалі. Після обсмажуємо їх на сковороді до рум’янцю.
Крок 3. Доповнюємо м’ясо шматочками овочів і грибів. Тушкуємо продукти до готовності на помірному вогні. В кінці додаємо подрібнений часник.
Крок 4. Окремо відварюємо локшину удон, відкидаємо на друшляк і додаємо в загальну масу. Сюди ж вливаємо соєвий соус. Акуратно розмішуємо, тушкуємо 1-2 хвилини і знімаємо з плити.
Крок 5. Апетитний вок з локшина удон готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Локшина вок з куркою і грибами
Живильний вок можна приготувати з локшини, курки та грибів. На кулінарний процес ви витратите зовсім небагато часу. Порадуйте себе і близьких цікавим домашнім частуванням.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Локшина рисова – 400 гр.
- Філе куряче – 400 гр.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Цибуля зелена – 100 гр.
- Імбир – 50 гр.
- Часник – 4 зубчики.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Соус соєвий – 50 мл
- Бадьян – 2 зірочки.
- Перець чорний мелений за смаком.
- Масло кунжутне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Прогріваємо велику сковороду з кунжутним маслом. Викладаємо сюди подрібнені гриби з часником і імбиром.
Крок 2. Коли грибний сік почне випаровуватися, кладемо сюди шматочки курячого філе. Смажимо до готовності.
Крок 3. Окремо відварюємо рисову локшину до готовності, відкидаємо на друшляк.
Крок 4. Далі, в сковороду, додаємо спеції, вливаємо соєвий соус і лимонний сік. Крок 5. Відразу ж опускаємо готову локшину і розмішуємо.
Крок 5. Ароматний вок з куркою і грибами готовий. Пригощайтеся!
Дуже смачна локшина вок з морепродуктів
Яскраве частування для вашого столу – апетитна локшина вок з морепродуктів. Ситне блюдо підійде для обіду або перекусу. Приготуйте його самостійно по простому кулінарному рецептом.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Локшина рисова – 180 гр.
- Креветки тигрові – 7 шт.
- Соус соєвий – 40 мл
- Спеції – за смаком.
- Кунжут – за смаком.
- Масло кунжутне – 30 мл
- Цибуля ріпчаста – 40 гр.
- Часник – 1 зубчик
- Перець болгарський – 100 гр.
- Морква – 30 гр.
- Шпинат – 40 гр.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Крок 1. Рисову локшину відварюємо до готовності, після чого відкидаємо на друшляк і промиваємо під водою.
Крок 2. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Крок 3. Тонкою соломкою розбираємо моркву.
Крок 4. Також робимо і з болгарським перцем.
Крок 5. Очищаємо тигрові креветки.
Крок 6. У сковороду вливаємо олію і викладаємо овочі. Смажимо їх до готовності і доповнюємо креветками.
Крок 7. Відправляємо в сковороду локшину і шпинат. Посипаємо продукти спеціями і подрібненим часником. Перемішуємо вміст, доповнюємо двома столовими ложками води і готуємо ще дві хвилини.
Крок 8. В кінці вливаємо кунжутне масло і додаємо насіння.
Крок 9. Апетитний вок з морепродуктів готовий, подавайте до столу!