Локшина вок – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Вок з яєчною локшиною та куркою

Вок з яєчною локшиною відмінно доповнить ніжне куряче м’ясо. Подавайте частування в якості перекусу або до домашнього обіду. Ваші близькі будуть приємно здивовані оригінальним стравою.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Локшина яєчна – 200 гр.
  • Грудка куряча – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Соус якіторі – 180 мл
  • Кунжут – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі до м’якого стану в сковороді на рослинній олії.

Крок 2. Тонкою соломкою розбираємо огірок. Кладемо його до інших овочів.

Крок 3. Дрібно рубаємо куряче філе. Відправляємо його в загальну масу. Вливаємо соус і тушкуємо 10 хвилин.

Крок 4. Окремо відварюємо яєчну локшину так, як це вказано на упаковці.

Крок 5. Розмішуємо локшину з обсмаженими овочами і куркою. Посипаємо блюдо кунжутом і подаємо до столу!