Вок з яєчною локшиною та куркою
Вок з яєчною локшиною відмінно доповнить ніжне куряче м’ясо. Подавайте частування в якості перекусу або до домашнього обіду. Ваші близькі будуть приємно здивовані оригінальним стравою.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Локшина яєчна – 200 гр.
- Грудка куряча – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Соус якіторі – 180 мл
- Кунжут – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі до м’якого стану в сковороді на рослинній олії.
Крок 2. Тонкою соломкою розбираємо огірок. Кладемо його до інших овочів.
Крок 3. Дрібно рубаємо куряче філе. Відправляємо його в загальну масу. Вливаємо соус і тушкуємо 10 хвилин.
Крок 4. Окремо відварюємо яєчну локшину так, як це вказано на упаковці.
Крок 5. Розмішуємо локшину з обсмаженими овочами і куркою. Посипаємо блюдо кунжутом і подаємо до столу!