Локшина вок з куркою і грибами
Живильний вок можна приготувати з локшини, курки та грибів. На кулінарний процес ви витратите зовсім небагато часу. Порадуйте себе і близьких цікавим домашнім частуванням.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Локшина рисова – 400 гр.
 - Філе куряче – 400 гр.
 - Гриби шампіньйони – 200 гр.
 - Цибуля зелена – 100 гр.
 - Імбир – 50 гр.
 - Часник – 4 зубчики.
 - Перець болгарський – 1 шт.
 - Лимон – 1 шт.
 - Соус соєвий – 50 мл
 - Бадьян – 2 зірочки.
 - Перець чорний мелений за смаком.
 - Масло кунжутне – для смаження.
 
Процес приготування:
Крок 1. Прогріваємо велику сковороду з кунжутним маслом. Викладаємо сюди подрібнені гриби з часником і імбиром.
Крок 2. Коли грибний сік почне випаровуватися, кладемо сюди шматочки курячого філе. Смажимо до готовності.
Крок 3. Окремо відварюємо рисову локшину до готовності, відкидаємо на друшляк.
Крок 4. Далі, в сковороду, додаємо спеції, вливаємо соєвий соус і лимонний сік. Крок 5. Відразу ж опускаємо готову локшину і розмішуємо.
Крок 5. Ароматний вок з куркою і грибами готовий. Пригощайтеся!













