Лимонний курд – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Курд з лимона з вершковим маслом

Курд з лимона з вершковим маслом кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки. Частування вийде неймовірно смачним, ніжним і ароматним. Відмінне рішення для ваших домашніх десертів.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 350 гр.

Склад:

  • Лимон – 250 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо лимони. Знімаємо з них цедру і видавлюємо сік. Відправляємо сік і цедру в миску.

Крок 2. Розбиваємо сюди по черзі яйця і збиваємо вміст виделкою або вінчиком.

Крок 3. Додаємо цукор і продовжуємо вимішувати.

Крок 4. Ставимо заготовку на водяну баню. Тушкуємо близько 10-20 хвилин, постійно помішуючи.

Крок 5. Маса повинна стати густий і тягучою.

Крок 6. Прибираємо заготовку з вогню і занурюємо в неї вершкове масло.

Крок 7. Збиваємо заготівлю блендером до густої пишної маси. Прибираємо в холодильник для охолодження.

Крок 8. Курд з лимона з вершковим маслом готовий!