Листкове бездріжджове тісто – 10 рецептів, що можна приготувати з покроковими фото

Піца з листкового тіста без дріжджів в домашніх умовах

Хочете швидко приготувати смачну піцу для всієї родини? Використовуйте цікаву кулінарну ідею з листкового бездріжджового тіста. Домашні оцінять поживне і яскраве частування.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
  • Сосиски – 3 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Маслини – 1 банку.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Кетчуп – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Розморожене листкове тісто викладаємо на деко. По краях його можна красиво загорнути.

2. Для соусу з’єднуємо в загальній мисці сметану і кетчуп.

3. Перемішуємо продукти між собою. Отриманою сумішшю обмазуємо тісто.

4. Підготуємо інгредієнти для начинки. Дрібно нарізаємо сосиски і болгарський перець.

5. Шматочки сосисок рівномірно розподіляємо по обмазаної основі.

6. Зверху розкладаємо і перець.

7. Нарізаємо маслини і їх також розподіляємо по поверхні.

8. Засипаємо заготівлю тертим сиром і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Тримаємо до готовності 20 хвилин.

9. Ароматну домашню піцу на листковому тісті можна діставати. Пробуйте!