Коли потрібно приготувати щось швидке і одночасно смачне, на допомогу приходить цей рецепт. Макарони по-флотськи заслужено займають нішу других страв, придатних для щоденних прийомів їжі. Це блюдо поживне і корисне: не будемо забувати і про незмінно гарний і насичений смак.
Класичний рецепт макаронів по-флотськи з тушонкою на сковороді
Традиційний рецепт макаронів по-флотськи передбачає незмінний інгредієнт – тушонку. Ця страва готується на сковороді і займає не так багато часу, тому не порушить ваші плани, а, навпаки, порадує фантастичним результатом. Впевнені, що цей рецепт виручить вас ще не один раз.
Інгредієнти на
6 порц.
- Макарони 300 гр.
- Тушонка 400 гр. яловичої
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло рослинне 20 мл
- Сіль 20 гр.
- Цукор-пісок 20 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати макарони по-флотськи з тушонкою? Очищаємо і нарізаємо цибулю довільної форми: можна подрібнити його, а можна порізати на подовгасті слайсы. Беремо сковорідку, змочуємо її рослинним маслом і викладаємо на нього вже нарізану цибулю. Обсмажуємо кілька хвилин на середньому вогні.
- Вибираємо каструлю і наповнюємо її водою наполовину. Ставимо на вогонь і закладаємо макарони. Варимо їх, щоб вони стали альденте.
- У обжаривающийся цибулю засипаємо цукор і сіль. Після пари хвилин тушонку з банки викладаємо до цибулі і розбираємо на шматочки, щоб тушонка опинилася на всій площі сковороди. Додаємо трохи води, яка залишилася від варіння макаронів.
- Макарони додаємо до м’ясного соусу на сковороду. Перемішуємо і зменшуємо вогонь до малого.
- Накриваємо блюдо кришкою і кілька хвилин тушкуємо. Смачне, апетитне і ситне блюдо готове, швидше розкладаємо по тарілках і пробуємо. Приємного апетиту!
