Малосольні огірки з гірчицею в гарячому розсолі
Малосольні огірки з гірчицею в гарячому розсолі – чудова закуска, яка готується елементарно. Через 12 годин можна сміливо знімати пробу. Кількість зелені регулюємо за своїм розсудом, використовуємо листя і гілки за смаком. Для хрусткості можна використовувати листя і коріння хрону. Компоненти наділять огірочки незабутньою родзинкою.
Час готування – 13 год 00 хв.
Час приготування – 1 ч. 00 хв.
Порції – 15
Склад:
- Огірки – 3 кг
- Петрушка – 3 гілочки.
- Зелень селери – 3 гілочки.
- Парасольки кропу – 2 шт.
- Гірчичний порошок – 1,5-2 ст. л.
- Часник – 3 зубчики.
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Сіль – 100 гр.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти і вперед за роботу!
Крок 2. Уважно обполіскуємо молоденькі плоди.
Крок 3. Споліскуємо зелень і листя, шаткуємо їх, не зациклюючись на нарізці. Очищені часникові часточки ділимо на частини.
Крок 4. В промиту з содою баночку сиплемо рубані трави і часник.
Крок 5. Кладемо огірочки. Повторюючи дії, наповнюємо ємність.
Крок 6. Сиплемо гірчичний порошок.
Крок 7. В вогнетривкої ємності готуємо окріп. Солимо і солодим. Проварюємо до розчинення крупинок.
Крок 8. Гарячим розсолом акуратно заповнюємо порожнечі.
Крок 9. Прикриваємо і витримуємо від 8 до 12 годин в залежності від бажаного результату.
Крок 10. Через деякий час пробуємо швидку консервацію. Приємного апетиту!