Як швидко засолити помідори черрі в домашніх умовах?
Завдяки своєму невеликому розміру помідори черрі зручно готувати і їсти. Закуска з дрібних помідорів швидше за все розлітається зі столу. Як швидко приготувати малосоленые помідори черрі, ми розповімо в нашому рецепті.
Час готування: 10 годин.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Помідори черрі – 1 кг
- Вода – 1 л
- Кріп – 0,5 пучка.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Кінза – 0,5 пучка.
- Перець горошком – 4 шт.
- Гвоздика – 2 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сік лимонний – 4 ст. л.
Процес приготування:
1. Помідори промийте, кожну наколіть в декількох місцях зубочисткою.
2. Приготуйте розсіл. У каструлю влийте воду, поставте на вогонь, додайте сіль, цукор, лимонний сік, гвоздику, перець і лавровий лист. Доведіть розсіл до кипіння і варіть 5 хвилин.
3. Помідори перекладіть в миску, додайте зелень і часник, залийте гарячим розсолом.
4. Накрийте помідори кришкою і залиште в холодильнику на ніч.
5. Помідори виходять дуже смачними і красивими, зберігаються в холодильнику вони не більше тижня.
Приємного апетиту!