Малосольні помідори з часником і зеленню швидкого приготування – 7 рецептів з покроковими фото

Як швидко засолити помідори черрі в домашніх умовах?

Завдяки своєму невеликому розміру помідори черрі зручно готувати і їсти. Закуска з дрібних помідорів швидше за все розлітається зі столу. Як швидко приготувати малосоленые помідори черрі, ми розповімо в нашому рецепті.

Час готування: 10 годин.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Помідори черрі – 1 кг
  • Вода – 1 л
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Кінза – 0,5 пучка.
  • Перець горошком – 4 шт.
  • Гвоздика – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сік лимонний – 4 ст. л.

Процес приготування:

1. Помідори промийте, кожну наколіть в декількох місцях зубочисткою.

2. Приготуйте розсіл. У каструлю влийте воду, поставте на вогонь, додайте сіль, цукор, лимонний сік, гвоздику, перець і лавровий лист. Доведіть розсіл до кипіння і варіть 5 хвилин.

3. Помідори перекладіть в миску, додайте зелень і часник, залийте гарячим розсолом.

4. Накрийте помідори кришкою і залиште в холодильнику на ніч.

5. Помідори виходять дуже смачними і красивими, зберігаються в холодильнику вони не більше тижня.

Приємного апетиту!